Echipa profesionistă de CS: GO, TYLOO se alătură listei GeForce Esports

NVIDIA anunță că echipa chineză de esports, TYLOO, una din cele mai bune echipe Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO) din lume, se alătură grupului GeForce Esports.

TYLOO, echipă de top CS: GO din Asia, a câștigat 16 turnee CS: GO în 2016 și a fost câștigătoarea China Cup în 2017. TYLOO are o puternică comunitate online, media de vizualizări a unui stream depășind 1 milion.

Ca parte a grupului de echipe GeForce Esports, TYLOO va beneficia de plăci grafice GeForce din seria 10, precum și alte echipamente hardware, va avea prioritate pentru programarea taberei în NVIDIA Esports Studios și va beneficia de suport tehnic și logistic de la NVIDIA.

Înființată în 2007, echipa TYLOO este formată din Hui “DD” Wu, Ke “Mo” Liu, HaoWen “somebody” Xu, Hansel “BnTeT” Ferdinand și Kevin “Xccurate” Susanto, cel mai nou membru TYLOO din Indonezia.

Tehnologia pentru industria de gaming reprezintă fundamentul NVIDIA. Astfel, NVIDIA lucrează cu publicații, jucători, echipe și operatori de turnee și este puternic ancorată în comunitatea esports.

Link-uri utile:

Postare pe blog despre adăugarea Tyloo pe lista echipelor GeForce Esports:

https://blogs.nvidia.com/blog/2018/02/05/tyloo-counter-strike-go-global-offensive-geforce-esports

Mai multe informații despre GeForce Esports:

http://esports.geforce.com

Informații despre Tyloo pe liquipedia.net:

http://liquipedia.net/counterstrike/TyLoo

Tyloo pe twitter:

@tyloogaming

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *