Scoala de machiaj Paulina Buldumea – Sansa la o noua viata

Procedurile si serviciile cosmetologice ale artistului de make-up sunt realizate si asigurate practic in orice salon de infrumusetare. Si, de obicei, clientele se intorc la serviciile artistilor make-up  pentru o ocazie speciala. Pentru machiajul de zi cu zi, majoritatea femeilor nu apeleaza la un profesionist, preferand sa si-l faca singure. Prin urmare, in ultimii, cererea de cursuri de predare a bazelor acestei arte a crescut.

Inainte de a completa formularul de inregistrarea pentru inscrierea la Scoala de machiaj Paulina Buldumea, intra pe site-ul www.paulinabuldumea.com   si decide ce cursuri ai dori sa urmezi. Poti opta pentru un curs de baza in make up pentru incepatori, curs de baza Express pentru incepatori, cursuri individuale de baza in make up, curs de automachiaj, curs de make up pentru avansati sau pentru un curs de aplicare a extensiilor de gene.

Un curs make up individual da o sansa tuturor sa aleaga cosmeticele necesare pentru machiaj si sa invete cum sa faca un machiaj competent, care sa puna accentul pe aspect si sa ascunda imperfectiunile. De fapt, aceasta este o abordare individuala pe care specialistul o face pentru crearea machiajului de zi cu zi si de seara, pentru diferite tipuri de persoane. La scoala de machiaj Paulina Buldumea, vei primi sfaturi privind alegerea produselor cosmetice si aplicarea acestora.

La scoala de machiaj Paulina Buldumea, vei primi certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, fiind recunoscut in Uniunea Europeana. La terminarea unui curs make up, vei avea mai multa valoare, deoarece predarea este profesionala. Astfel, vei putea sa mergi la un interviu pentru angajare si vei putea fi sigur ca vei fi angajat.

Urmarea unei scoli de machiaj de acest nivel, nu va necesita mult timp, iar costurile nu vor fi atat de mari. Daca nu ai facut  deja un curs make up, ar fi mai bine sa incepi cu niste cursuri make up individuale, pentru a  invata elementele de baza ale machiajului. Succesul si popularitatea unei astfel de scoli de machiaj este personalitatea si calificarile fondatoarei acesteia, Paulina Buldumea.

Experienta pe care o vei capata la cursuri make up, va fi de folos  saloanelor de infrumusetare, putand participa la diverse concursuri profesionale si spectacole de moda.  Toate acestea vor servi drept o recomandare excelenta pentru potentialii clienti. Daca ai toate acestea, este timpul sa incepi sa faci un plan de afaceri.

“Locul de antrenament” este un scaun, o oglinda mare si un raft sau masa pentru toate uneltele si materialele necesare. De asemenea, este necesara o chiuveta cu prosoape de hartie sau un uscator de maini. Adesea, elevii scolii de machiaj, sunt indrumati  de un artist experimentat de machiaj, sa continue sa-si imbunatateasca abilitatile.

Astazi, artistul de machiaj este foarte solicitat. Poate chiar excesiv. Odata cu cresterea popularitatii, multe cliente vor veni sa te caute, imaginandu-si ca ai o vasta experienta make up. Marimea si instagramul clientului sunt foarte diferite in ceea ce priveste tehnica, natura, scopurile si stilul. Adesea, machiajul profesionistilor creativi este pretentios si, in final, clientele vor fi incantate, iar cererea, dupa cum stii, da nastere la propuneri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *