Protectia oferita de Kaspersky Lab este recunoscuta in testele independente

Pentru al cincilea an consecutiv, Kaspersky Lab si-a pastrat primul loc in metrica de securitate cibernetica TOP3realizata pe baza unor studii independente. Produsele Kaspersky Lab le-au depasit pe cele ale tuturor furnizorilor de securitate, intr-un spectru larg de teste independente din 2017, iesind pe primul loc de 72 de ori – din 86 de teste si review-uri – si obtinand una dintre primele trei pozitii in 91% din cazuri.

Kaspersky_RGB_POS_PNG

Conform metricii TOP3, Kaspersky Lab ramane cel mai testat si cel mai premiat furnizor de securitate de pe piata. Aceste rezultate au consolidat pozitia companiei ca lider in domeniu, detinatoare a celor mai bune solutii, care ofera protectie impotriva amenintarilor, cunoscute, necunoscute si complexe.

Pe baza rezultatelor din evaluari independente, realizate de laboratoare de teste renumite, metrica TOP3 Kaspersky Lab monitorizeaza cu regularitate rezultatele produselor pentru utilizatori individuali si companii, ale principalilor furnizori de securitate. Calculul evalueaza companiile in functie de capacitatea de a obtine punctaje mari la teste, dand fiecareia un scor in functie de numarul de dati cand s-a clasat pe una dintre primele trei pozitii, comparativ cu numarul de teste la care a participat.

Doar testele transparente sunt luate in calcul pentru TOP3, ceea ce garanteaza faptul ca metrica ramane justa si impartiala. TOP3 ia in considerare, printre altele, testele de la AV-Test, SELabs, MRG Effitas sau AV-Comparatives. Produsele au fost testate din punct de vedere al capacitatii de a proteja impotriva amenintarilor complexe, a programelor ransomware, a exploit-urilor, a malware-ului financiar si a altor amenintari, precum si in ceea ce priveste detectarea cu acuratete a alarmelor fals pozitive, pe diferite sisteme de operare.

Kaspersky Lab a participat, in 2017, la mai multe teste independente decat orice alt competitor: 86, in total, in timp ce urmatorul competitor a participat la 68. Produsele companiei s-au clasat in TOP3 in proportie de 91% – o cifra care nu a fost egalata nici pe departe de alti furnizori (compania situata pe locul urmator a obtinut unul dintre primele trei locuri in proportie de 72%).

Cu abordarea noastra bazata atat pe inteligenta umana, cat si pe tehnologie avansata, ne perfectionam mereu produsele pentru a ne proteja clientii impotriva amenintarilor cunoscute, necunoscute si a celor avansate”, spune Timur Biyachuev, Director, Anti-Malware Research la Kaspersky Lab. „Primul loc in metrica TOP3, pe care Kaspersky Lab l-a obtinut pentru a cincea oara consecutiv, este o dovada ca furnizam cea mai buna protectie de pe piata pentru clientii nostri – indiferent daca sunt mari companii sau persoane fizice.”

Pentru mai multe informatii despre metodologia TOP3 si succesele din trecut obtinute de Kaspersky Lab, va rugam vizitati https://media.kaspersky.com/en/TOP3_2017.pdf.

Despre Kaspersky Lab

Kaspersky Lab este o companie globala din domeniul securitatii cibernetice, prezenta pe piata de peste 20 de ani. Informatiile vaste despre amenintarile cibernetice si experienta in securitate IT detinute de Kaspersky Lab se materializeaza in mod constant in solutii de securitate si servicii de ultima generatie pentru a proteja companiile, infrastructura critica, autoritatile guvernamentale si utilizatorii individuali din toata lumea. Portofoliul companiei include protectie endpoint de top si mai multe solutii specializate de securitate si servicii, pentru a combate amenintarile digitale tot mai sofisticate. Peste 400 de milioane de utilizatori individuali sunt protejati de tehnologiile Kaspersky Lab, precum si 270.000 de companii client, pe care le ajutam sa protejeze ce e mai important pentru ele. Pentru mai multe informatii, vizitati www.kaspersky.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *