Probleme cu un vas toaleta defect – cum facem reparatiile

Ai auzit vreodata apa de la toaleta curgand fara oprire? Unul dintre cele mai comune defecte pentru un vas de toaleta este curgerea continua a apei, iar asta se datoreaza defectarii bazinului. Acest defect insa nu este unul dificil de reparat. O alta posibila problema poate fi un vas de toaleta care se umple, iar apoi apa curge afara din vas. Chiar daca nu este o problema greu de rezolvat, atunci cand apare, unii dintre noi suntem efectiv terifiati, pentru ca nu stim ce sa facem. Iata cateva sfaturi pentru astfel de cazuri si cum procedam sa reparam toaleta defecta.

Cand apa curge fara oprire, indiferent daca ea curge mai tare sau mai incet, problema este din plutitor, care poate fi blocat in pozitia deschis, dar pot fi si probleme cu valva sau altele. E posibil sa fie necesare schimbarea cu totul a plutitorului daca deblocarea acestuia nu poate fi realizata.

Daca toaleta e infundata, primul lucru pe care il faci este sa opresti apa, apoi sa folosesti o spirala daca ai asa ceva la indemana. Daca nu, poate are un vecin, dar poti sa cumperi o spirala, pe care o poti folosi ori de cate ai probleme. Aceasta metoda functioneaza atunci cand dopul format este mai aproape de gura vasului de toaleta. Cu cat este mai adanc pe tubulatura, cu atat va fi mai greu sau va fi nevoie de alte mijloace pentru a rezolva problema.

Un alt defect destul de comun este scaderea nivelului apei din vasul de toaleta. Este de fapt tot o infundare a vasului de WC, insa una partiala. Alte probleme pot fi legate de alimentarea cu apa a toaletei, deteriorarea capacului de WC sau altele.

Una dintre cele mai comune probleme cand e vorba de toalete este legata de capacul de pe vasul de toaleta, care se poate strica destul de usor daca nu este de o calitate buna. Aceasta se rezolva usor prin inlocuirea lui.

Vasul de toaleta este unul dintre cele mai importante dintre obiectele sanitare din orice baie. Inainte de toate, problemele cu vasul de toaleta sau cu bazinul acestuia pot fi prevenite. Stim cu totii ca atunci cand apare o astfel de problema intram in panica, asa ca cel mai bine e sa le prevenim, iar primul si cel mai simplu lucru pe care il poti face este sa nu arunci nimic inafara de hartie igienica in toaleta, pentru ca se pot forma dopuri care sa infunde toaleta.

Daca vrei sa iti inlocuiesti vasul de wc, ai nevoie de vase de toaleta noi si le gasesti in magazinul online Neakaisa. Intra acum pe site si comanda sau alege din modelele de mai jos:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *