Cum sa porti esarfa pe timp de vara!

Desi ai crede ca esarfele se poarta doar pe in anotimpul rece tind sa nu fiu de acord cu tine. Esarfele se pot purta la fel de bine si in sezonul cald si iti vor oferi intotdeauna un look fresh si plin de eleganta.

Daca vrei sa oferi un plus de originalitate tinutei tale poti opta sa sporti esarfe cu imprimeuri colorate. Poti opta pentru tot felul de imprimeuri de la imprimeuri tropicale pana la cel florale.

Pe timp de vara poti purta esarfa si ca un accesoriu pentru par. Sunt foarte multe moduri de a o lega in asa fel incat sa arate foarte bine sa iti scoata in evidenta trasaturile fetei.

Daca iti plac esarfele fine, de preferabil din matase le poti purta linistita toata vara. Le poti asorta atat cu tinutele casual, cat si cu cele office. Nu o prinde in modul traditional la gat, ci las-o sa cada usor pe umeri. Iar daca optezi pentru o rochie cat mai sexy esarfa iti poate oferi un plus de prospetime si un look cat mai cool. Iar daca este mult prea cald poti sa o atasezi oricand de poseta.

Daca iti place sa fii cat mai diferita si stilul tau este unui cat mai creativ poti purta esarfa la mana. Este un stil care a prin contur acum cativa ani si care nu se va demoda prea repede.

Oricum alegi sa porti esarfa asigura-te ca aceasta se potriveste cu stilul tau vestimentar de zi cu zi. Ai grija ca ea sa iti completeze tinuta, nu sa o incarce inutil.

Vara aceasta este anul esarfelor, si exista foarte multe moduri de a o purta. Incearca pe cat de mult posibil sa gasesti stiluri noi si alege combinatii in care poti sa porti esarfa in alt mod de cat ai purtat-o pana acum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *