Ceasuri VIP pentru oricine

Vedetele sunt intotdeuna cele care dau tonul in materie de fashion si accesorii. De cate ori ne gandim la ceea ce poarta cantaretii sau actorii, prima idee care ne vine in minte este faptul ca toate lucrurile din posesia lor sunt extrem de scumpe si inaccesibile pentru oamenii de rand. Insa nu este asa. De cele mai multe ori, chiar daca nu suntem staruri, ne putem si noi permite multe din lucrurile minunate pe care le vedem in fotografiile de la evenimentele mondene sau in aparitiile TV. Un bun exemplu ar fi ceasurile. Asa se face ca unul din magazinele de unde vedetele isi procura aceste minunate accesorii este Ceasmania.ro. Aici poti gasi ceasuri purtate de multe staruri autohtone, la preturi mai mult decat accesibile.

Au o gama extrem de variata de ceasuri barabati pentru toate gusturile. Orice domn care se respecta trebuie sa stie ca acesta este unul din putinele accesorii aprobate de toti stilistii. Ceasul este o bijuterie si, in acelasi timp, un simbol al bunului gust. Este indicat ca un barbat sa aiba in posesie cel putin doua sau trei ceasuri pe care sa le schimbe in functie de ocazie. Astfel este bine sa aiba un ceas sport cum ar fi cele Detomaso sau Xonix Crossfit. Acestea sunt ideale pentru drumetii sau exercitiile la sala. Pentru toata ziua este nevoie de un ceas casual cum ar fi cele de la Guess cu bratara din piele sau metalica. Pentru seara, in unele ocazii, merg si ceasurile casual. Pentru evenimente mai deosebite, este indicat sa avem macar un ceas de lux, cum ar fi un Mont Blanc sau un Burberry. Preturile pentru acestea din urma sunt mai ridicate insa este o investitie care merita din plin.

Acelasi lucru este valabil si pentru doamne. Si ele trebuie sa aiba trei tipuri ceasuri dama pentru cel putin trei ocazii diferite. Pentru doamne, diversitatea este si mai mare. Ceasurile pot fi simple, cat si ceasuri bratara care arata precum adevarate bijuterii cum sunt unele modele de la Guess.
Cu Ceasmania.ro, oricine isi poate permite un ceas VIP, de calitate, la preturi accesibile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *