Importanta curateniei la birou

Curatenia intr-un spatiu de birouri este extrem de importanta pentru randamentul dat de angajati si afecteaza in mod direct productivitatea unei firme, institutii, companie si asa mai departe. Curatenia ajuta la creearea unei imagini bune, placute si serioase a firmei care automat va avea doar de castigat.

Curatenia este un factor extrem de pentru angajatii din orice domeniu, firma sau institutie. Daca acestia lucreaza intr-un mediu linistit sanatos si curat, vor avea parte de confort care va ajuta foarte mult productivitatea acestora.  Nu este neaparat nevoie de contactarea unei firme pentru a intretine curatenia si in primul rand poate fi destul de costisitor. Mentinerea curateniei nu este deloc grea dacaeste facuta periodic putin cate putin.

Sa nu uitam ca este dovedit ca eficienta angajatilor creste daca acestia lucreaza intr-un mediu ordonat si ingrijit.

In primul rand daca vorbim despre un spatiu de birouri, tot ce inseamna mobilier, ori calculator sau laptop, mouse sau tastaturi si asa mai departe, trebuie curatate si dezinfectate zilnic cu detergenti mobila, profesionali si de cea mai buna calitate deoarece acestea au contact non stop cu mainile care la randul lor sunt in contact permanent cu bani sau volanul masinii, telefon, interiorul autobuzelor si sa mai departe. Ceea ce inseamna ca acestea sunt cele mai predispuse la contactarea bacteriilor si microbilor in fiecare zi.

Podelele sunt iarasi extrem de importante deoarece sunt contactul permanent, in mod direct cu exteriorul ceea ce inseaman ca toate bacteriile si toti microbii de pe talpi se raspandesc peste tot pe jos. Si in acest caz trebuie curatate si dezinfectante cu detergenti pardoseala profesionali pentru un plus de curatenie si prospetime.

In ceea ce priveste spatiul propriu zis acesta trebuie sa fie cat mai incapato, spatios si luminos, de preferabil sa existe cat mai multe geamuri care sa permita intrarea luminii naturale, deoarece lumina artificiala are tendinta sa oboseasca ochiul omului. Geamurile, pentru a asigura o transparenta cat mai ridicata trebuie si ele la randul lor sterse cu detergenti geamuri de calitate pentru a asigura o stralucire cat mai ridicata si de durata.

Curatenia la locul de munca poate fi un element definitoriu in decizi unui posibil angajat de a ramane sau nu intr-o anumita firma. Eu personal din principiu nu as accepta sa lucrez intr-un mediu nesanatos si murdar deoarece sunt anumite riscuri si nu consider ca se merita sa mi le asum.

Baile au si ele de asemenea de o atentie speciala deoarece este locul unde bacteriile si microbii au unda verde la dezvoltat. Totul trebuie sa fie impecabil de curat, de la gresie si fanainta pana la chiuvete, vase de toaleta sau pisoare. Niciun vas de toaleta nu are voie sa aiba depuneri de piatra si asa mai departe.

In concluzie prin pastrarea curateniei adecvate la locul de munca tu ca angajator vei avea numai de castigat datorita impactului puternic al primei impresii pe care si-o face un posibil angajat ori client cand iti va trece pragul firmei

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *