Aparate de aer conditionat Daikin Stylish Bluevolution

Daikin este unul dintre cele mai mari nume din industria de sisteme de climatizare. Cu o experienta de peste 90 de ani in aceasta arie si cu numeroase modele de succes, cei de aici su reusit sa fie recunoscuti in toata lumea pentru calitatea produselor. Astfe, putem spune ca un aparat de aer conditionat Daikin este un produs de climatizare premium.

Cele mai elegante si mai fiabile sunt aparatele din gama Stylish Bluevolution, capabile sa ofere rezultate bune in orice perioada a anului. Aceste aparate au incorporate diverse tehnologii care le ajuta sa functioneze in orice fel de conditii, pentru multi ani, sa ne ofere un aer curat si benefic pentru noi, sa nu afecteze cu nimic mediul inconjurator si sa consume cat mai putina energie electrica.

Utilizarea unuia astfel de aparat de aer conditionat este si foarte confortabila, avand un nivel de zgomot extrem de scazut, de mai putind e 20 de decibeli. Totodata, unitatile Stylish sunt printre cele mai subtiri unitati de perete e pe piata. Chiar si unitatile split de perete. La interior, aparatul prezinta mai multe filtre care curata aerul dar si un filtru de dezodorizare, care impiedica mirosurile neplacute sa intre in camera. Iar in ceea ce priveste fluxul de aer, aparatul dispune de clapete speciale care distribuie aerul in mod uniform intr-o camera.

Un senzor foarte util atunci cand vine vorba despre optimizarea temperaturii este senzorul Grid Eye care are capacitatea de a masura temperaturile de pe toata suprafata camerei. Iar in combinatie cu programatorul pentru 24 de ore cu ajutorul caruia putem seta in ce interval sa functioneze aparatul, atmosfera din camera va fi perfecta.
Puteti achizitiona un aparat de aer conditionat Daikin din magazinul Climatico unde puteti beneficia de garantie de pana la 2 ani precum doua optiuni de montaj aer conditionat, standard sau lux.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *