De ce sa alegem polarul in detrimentul lanii

Cine nu a auzit de articole vestimentare polar sau nu le-a folosit?

Cu siguranta fiecare dintre noi are in garderoba macar o vesta, o bluza, un pulover sau o jacheta polar, pe care o foloseste de fiecare data cand simte ca vremea se raceste. Articolele din polar nu le folosim doar in sezonul rece, ele isi gasesc locul in oricare anotimp, deoarece sunt foarte practice, usor de purtat si foarte calduroase.

Iata doar cateva dintre avantajele polarului

Polarul are o greutate foarte mica in comparatie cu lana, ceea ce inseamna ca este usor de purtat, ofera libertate in miscare si chiar daca vremea se incalzeste, nu ne ingreuneza rucsacul excesiv.

Tine foarte bine de cald, fiind disponibil in diferite grosimi, pentru toate anotimpurile si toate preferintele. Cu toate ca pastreaza temperatura optima a corpului, lasa pielea sa respire si nu retine umezeala. Izoleaza termic, chiar si cand este ud si se usuca foarte repede. Este foarte moale si prietenos cu pielea. Pielea ta se bucura de un articol vestimentar care ii tine de cald, o lasa sa respire, nu retine umezeala si se muleaza perfect.

Polarul este fabricat din material sintetic si nu va dauna mediului inconjurator. Spre deosebire de lana este mai putin periculos pentru cei cu alergie. Vestele, puloverele, jachetele polar au o elasticitate mare si se intretin foarte usor. Se spala in masina de spalat, nu trebuie calcate, nu se scamoseaza si se usuca foarte repede.

Lana in comparatie cu polarul este un material mult mai greu, ceea ce ingreuneaza miscarea si se usuca mult mai greu. Fiind materialul gros, trebuie sa acorzi o atentie speciala temperaturii apei cand o pui la spalat in masina de spalat, este mai sensibila si se sifoneaza mult mai repede.

Articolele vestimentare polar sunt de asemenea utile pentru cei ce practica diferite sporturi, pentru muncitori sau pentru oricine petrece mai mult timp in aer liber. Intr-un cuvant, toata lumea se poate bucura de confortul termic si comoditatea oferita de celebrele polare.

In functie de preferinte, poti alege polare cu fermoare lung, scurt, fara fermoar, cu gluga sau fara, pe mai multe culori.

Alege cele mai potrivite polare pentru tine de pe site-ul celor de la Top Protectie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *