Cavalerii Vitezei de la Scuderia Ferrari

Nu cred ca exista baiat sau barbat pe lumea aceasta care sa nu isi doareasca sa fie la volanul unei masini Ferrari macar pentru 1 minut. Aceasta fantezie nu este mereu realizabila iar majoritatea impatimitilor de masini se vor multumi cu o macheta sau sa le vada la un showroom.

Eu insa am decis sa fac un pas mai mare si sa imi achizitionez un ceas de mana de la Scuderia Ferrari. Magazinul de unde l-am comandat este unul foarte cunoscut de catre toata lumea.

Ceasmania.ro este probabil cel mai bine aprovizionat magazin din Romania cu ceasuri de inalta calitate. Magazinul comercializeaza ceasuri barbati si ceasuri dama iar acestia si-au castigat increderea prin serviciile exceptionale pe care le onoreaza la fiecare comanda. De asemenea, Ceasmania este si vanztor autorizat ale marilor brand-uri precum Scuderia Ferrari.

Ceasul pe care l-am ales este primul pas pe care mi-am permis sa il fac pentru a deveni posesorul unui produs al brand-ului Ferrari.

Ceasul este din seria Gran Premio Chronograph, unul dintre cele mai apreciate modele realizate de Scuderia Ferrari. Acest ceas este rezistent la apa pana la 5ATM, geamul este fabricat din cristal mineral durificat, materialul ce constituie ceasul este din otel inoxidabil de culoare neagra, display-ul analog iar bratara din silicon negru cu o grosime de 45 mm avand blazonul firmei Ferrari gravat pe marginile acesteia.

Este tot ceea ce mi-am dorit la un ceas iar marele bonus este ca face parte din gama Scuderia Ferrari. Acesta nu este doar un dispozitiv pe care ma bazez pentru a afla ora precisa, ci un accesoriu care atrage de fiecare data privirile altora si in special atentia doamnelor.

Recomand magazinul Ceasmania.ro, deoarece este cel mai incredere loc de unde poti sa cumperi un ceas de calitate care sa fure privirile tuturor. Desi inca nu am un Ferrari, consider ca prin achiztionarea unui ceas Scuderia Ferrari am facut primul pas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *