Solarul – cea mai buna varianta pentru un bronz de durata

Zilele de vara sunt pe sfarsite si urmeaza iar un sezon rece si ploios, cu multa apa si zapada. Pana anul viitor cand soarele ne va permite sa iesim din nou la bronz pe diferite plaje sau la diferite piscine, trebuie sa avem grija sa ne mentinem bronzul acumulat in aceasta vara. Nu te panica, avem o solutie pentru tine: un solar din Bucuresti va face o treaba minunata pentru tine, iar in continuare vei afla de ce solarul este cea mai buna varianta pentru un bronz de durata.

De ce vor femeile sa fie mereu bronzate, chiar si in sezonul rece? Aceasta intrebare sta pe buzele tuturor, insa raspunsul este simplu: pielea bronzata te face sa te simti mai bine, indiferent de ce spune calendarul sau de vremea de afara. Mai demult, pielea alba si nebronzata era un semn foarte bun, insa a trecut foarte mult timp de cand femeile erau imbracata din cap pana in picioare.

Moda s-a schimbat si se schimba constant, insa cu siguranta nu ne vom intoarce in epoca pielii albe. Avand in vedere diferitele obiecte vestimentare care ne pun in evidenta anumite parti ale corpului, parca se cere si o piele bronzata. De exemplu, gandeste-te cum te simti intr-o tinuta sumara la inceput de vara cand nu esti bronzata si cum te simti in aceeasi tinuta la finalul verii, cand pielea ta radiaza de fericire si are o nuanta ciocolatie. Cu siguranta bronzul iti da mai multa incredere si, ca sa fim sinceri, o bluza cu spatele gol sau o pereche de pantaloni scurti nu ar arata bine cu o piele nebronzata.

Vara tine foarte putin si iti doresti sa fii bronzata pe intreaga perioada a anului, chiar si atunci cand afara ninge. Bine, poate ca in decembrie sau ianuarie nu prea poti sa iti expui corpul bronzat, dar totusi te face sa te simti mai bine. In zilele noastre, pielea bronzata este semn de sanatate si este un indicator al faptului ca femeile se ingrijesc. Nu te speria, chiar daca nu esti bronzata sau nu iti place sa te expui la soare sau intr-un aparat la solar, nu este nicio problema. Cu siguranta esti iubita si daca nu esti bronzata.

Insa, daca totusi iti doresti o nuanta mai inchisa pentru pielea ta, nu ezita sa vizitezi un solar in Bucuresti si sa le treci pragul celor de la Tantastic!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *