Cauti protectie pentru saltea? La ce trebuie sa fii atent

Protectiile pentru saltea au devenit din ce in ce mai cunoscute si se folosesc tot mai mult. Daca tocmai ai achizitionat o saltea noua este recomandat sa urmaresti cum cumperi o protectie de saltea deoarece aceasta ii va prelungi durata de viata. Este un accesoriu foarte util pentru patul tau: va proteja salteaua de pete, de zgarieturi, de rupturi si iti ofera un plus de confort atunci cand o folosesti.

Daca te-ai hotarat sa achizitionezi un astfel de accesoriu te indrumam sa tii cont de cateva aspecte pentru a te bucura cu adevarat de aceasta investitie. 

Alege masura potrivita

Daca nu vei alege masura potrivita pentru protectia de saltea, produsul se va dovedi complet inutil. Astfel s-ar putea sa ramai cu un produs nepotrivit pentru tine in cazul in care politicile de retur ale produsului sunt mai complicate. Este foarte important sa cauti dimensiunile saltelei pentru care cauti un astfel de produs. De regula, dimensiunile sunt trecute pe eticheta saltelei si se gasesc intr-un colt. Daca nu gasesti aceasta eticheta este mai simplu sa iei o ruleta sau un instrument de masurat si sa vezi care este dimensiunea acesteia. Ca sa nu o uiti, cel mai bine este sa o notezi pe o bucata de hartie sau in telefon.

Ia masuri de igienizare regulata 

Aplicarea unei protectii pe saltea nu te scuteste de lipsa bacteriilor. Este foarte important sa iei masurile potrivite privind igienizarea patului in care te odihnesti zilnic. Bumbacul este un mediu propice dezvoltarii bacteriilor si acarienilor, astfel incat trebuie sa te asiguri ca improspatezi intreg asternutul la o anumita perioada de timp. Ce trebuie sa faci este sa speli lenjeria de pat, cearceaful si sa aerisesti protectia si salteua de pat.

Fii atent la indicatiile de spalare

Neglijate destul de des, indicatiile de spalare trecute pe eticheta fiecarui articol te ghideaza in a evita situatiile neplacute de la spalare de care ne temem toate femeile. Temerile femeilor sunt legate de a nu distruge articolele sau de a nu le decolora sau amesteca cu alte culori. Pentru a stii exact cum sa speli aceasta protectie pentru saltea ce trebuie sa faci este sa citesti eticheta atasata. Vei gasi acolo informatiile necesare.

Daca esti in cautare de un astfel de produs descopera oferta din magazinul Morris Alexander!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *