i-Ventz, idei inovatoare pentru petreceri de nunta memorabile

Casatoria este cu siguranta un pas important in viata oricarui cuplu iar petrecerea de nunta reprezinta prilejul perfect de a-i aduce laolalta pe cei mai importanti oameni din viata. Ceremonia emotionanta este de cele mai multe ori precedata de petrecerea, pe care toti miri si-o doresc a fi de neuitat. Pentru a reusi sa transformati o astfel de petrecere in una cu adevarat impresionanta este important sa acordati atentie tuturor detaliilor: salon, meniu, muzica, aranjamente florale, decor.  Chiar si cand aceste elemente legate de organizare sunt perfecte, trebuie sa gasiti acea formula care sa ofera evenimentului unicitate si originalitate, si aici va puteti baza pe i-Ventz.

Cabina foto, distractie adusa la un nivel superior

Cabina foto, este conform specialistilor i-Ventz acea metoda inedita de a-i introduce pe invitati in atmosfera temei pe care o propuneti pentru petrecerea de nunta. Fata de imaginile  traditionale captate de fotografii de nunta, in care invitatii apar de cele mai multe ori cu zambetele crispate intiparite pe fata, cabina foto  ofera noi perspective si asta pentru ca ii lasa pe cei ce o testeaza sa se dezlantuie, sa se exteriorizeze, sa se simta in largul lor; si astfel se transforma clipele minunate in amintiri de neuitat.

Acest accesoriu de recuzita permite obtinerea efectului de WOW datorita tehnologiei inovatoare integrata. Invitati nu doar ca se vor dezlantui in fata camerelor si a imaginilor propuse, dar se vor relaxa, fapt observat pe fetele permanent zambitoare.

Cabina foto nunta , nu este totusi un simplu obiect de divertisment, este cea mai buna metoda de a oferi personalitate petrecerii. Oglinda magica propusa vine cu numeroase optiuni, astfel incat toti invitatii se pot inveseli. De la varstnicii de 70 de ani la prietenii de 25 si copii de 7 ani, toti vor descoperi noi modalitati de a-si exprima bucuria.

Tehnologia propusa de i-Ventz este complexa, insa este accesibila tuturor invitatilor, indiferent de varsta si abilitati. Prin simple apasari se pot selecta atat numarul de imagini cat si dimensiunea acestora si pentru ca va doriti sa oferiti amintiri placute, fiecare fotografie poarta amprenta voastra! Logo-urile inscriptionate devin amintiri vii ale momentelor placute petrecute alaturi la petrecerea de nunta!

i-Ventz profesionalism, seriozitate, oferte greu de refuzat

Serviciile de inalta calitate, seriozitatea si echipamentele impresionante furnizate sunt cateva dintre avantajele de care veti beneficia alegand sa colaborati cu echipa i-Ventz. Cabina foto nunta este o recuzita impresionanta care scoate din tipare petrecerea, insa pentru a asigura buna functionare, pe langa montaj se asigura si servicii de asistenta si consiliere pe durata evenimentului , astfel incat toti invita se pot bucura in voie de aceasta minune tehnologica.

Pentru ca nunta este un eveniment important, echipa i-Ventz lanseaza oferte personalizate si preturi exceptionale pentru recuzita de divertisment. Puteti achizitiona cabina foto ieftina, cu oglinda magica si tema personalizata in functie de povestea petrecerii. Va puteti surprinde invitatii cu momente unice captate in mod original.

Ideile inovatoare, tehnologia desprinsa din viitor si  accesoriile surprinzatoare sunt de acum accesibile si va transforma cea mai importanta zi din viata in una de neuitat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *