Cadouri indraznete

Sunt vanzatoare intr-un magazin interesant. Aici nu am timp sa ma plictisesc, iar daca mi-ar trece prin cap sa cumpar cate un produs din fiecare si sa le testez pe toate la domiciliu, in spatele usilor inchise, as fi in culmea fericirii. La noi se vinde fericire la pachet, frumos ambalata, sa nu isi bage ochii curiosii sa vada ce ati comandat voi de pe site.

Cu produsele noastre o femeie poate avea ceea ce ii lipseste sa fie completa si un barbat isi poate cumpara…o femeie!

 

Ati ghicit, nu este asa ca sunt vanzatoare sex shop online ?

Bijuterii i-ai facut cadou, nu? Pentru haine ii dai bani sa isi cumpare fiindca ba nu ii stii masura, ba nu se potrivesc gusturile tale cu ale ei.

Dar la vibratoarete-ai gandit?

Un vibrator realistic, la dimensiunea dorita de ea, pe care sa il foloseasca sau sa il folosesti cand incerci sa o urci pe culmile placerii si nu reusesti. Desi poarta denumirea de penis artificial, senzatiile pe care le produce sunt de neexprimat in cuvinte, fiindca are infinita rabdare sa astepte, in timp ce penisul natural se mai grabeste si te face de rusine!

Multe sunt de adaugat aici si fiindca m-ati pus sa va descriu cadourile originale, trebuie sa iti spun si ca vibratorul are mereu erectie, fara ca ea sa astepte!

In magazinul nostru mai exista si alte jucarii sexuale pentru femei cum ar fi stimulatorul oral si bile vaginale.

Dar poate si tu esti curios sa incerci masturbatoare si vagine, gelul pentru marirea penisului si erectie ferma. Incearca sa condimentezi putin viata voastra intima sau, in cazul in care esti singur, mai bine un vagin artificial decat o relatie pasagera si evita sa te duci in dormitorul altuia si sa fii nevoit sa sari dezbracat de la balcon si sa te vada lumea alergand gol prin zapada!

Sa stii ca eu pastrez confidentialitatea si nimeni nu va sti ce ai pus tu sub brad pentru femeia pe care o iubesti sau ce cadou ti-ai facut fiindca esti un barbat sau o femeie singura.

Eu vad si aud multe, dar pastrez secretul profesional. Toate produsele acestea care ofera infinita placere nu costa mult si sunt sigure 100%: nu lasa si nu raman insarcinate si nu transmit boli sau microbi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *