Dreptul la prosperitate

Pentru un copil nu este atat de important, daca s-a nascut intr-o familie bogata sau una saraca, esential este sa vada lumina zilei langa parinti iubitori si atenti, care sa il ajute sa creasca drept.

La maturitate toti oamenii au dreptul la prosperitate, de aceea studio videochat Money-studio.ro contribuie decisiv la bunastarea angajatelor sale. Modelele videochat sunt atat de bine platite, incat dupa 2-3 ani de munca se pot considera realizate, asa cum se pot considera realizati oamenii care se chinuiesc in afara pe santiere sau in fermele izolate.

Nu este cinstit ca numai cei bogati sa aiba acces la locuinte de lux! Toti oamenii care muncesc au dreptul la confort si la bunastare.

Si salariile romanesti ar trebui sa le permita oamenilor muncii: sa umple frigiderul de cate ori se goleste, sa inlocuiasca un aparat care se strica sau se arde din casa, sa plece in excursii dupa un an de munca, sa isi cumpere din belsug imbracaminte si incaltaminte, dar si mobile si decoratiuni interioare, dupa achitarea chiriilor, impozitelor si facturilor.

In prezent, la noi numai Money-studio.ro le asigura salariatilor aceste drepturi ale celor care muncesc.
Orice fata nascuta intr-o familie numeroasa are sanse sa se realizeze intr-un an, cat altele in zece, in cazul in care aplica pentru un post de model videochat la agentia cu cele mai bine platite modele din tara si din lume.

Aici se sterge orice tip de handicap financiar fiindca sa nu uitam, salariile incep de la 10 000 de dolari lunar si pot ajunge si la 50 000 de dolari. Cu banii acestia se poate cumpara un apartament intr-un oras de munte, linistit, in care sa te retragi in timpul liber.

Muncesti o luna si ai asigurata casa de vacanta, lucrezi un an si iti iei apartamentul ultraluxos din cartierul rezidential in care nu visai vreodata sa ajungi si vei conduce o bijuterie pe patru roti pentru care te vor invidia toti cei care te vor vedea in trafic.

Din momentul in care ai patruns in sistem, vei vedea cum curg oportunitatile catre tine.
1. Ai acces la cele mai fine si scumpe lucruri, pe care ti le cumperi din banii tai, fara sa fii datoare cuiva. Din banii tai iti vei cumpara cosmetice, genti de firma, incaltaminte din piele unicat, apartament si masina.

2. Te inscrii in cursa premiilor mari, daca te vei stradui sa obtii cele mai mari venituri. Premiul intai costa intr-un apartament de vis, mobilat si pregatit complet sa te muti in el, urmatorul premiu o masina de vis, apoi o excursie exotica sau un voucher de cumparaturi in valoare de 5 000 de lei de la magazinele exclusiviste.

3. Poti pune bani in cont, sa ai mai tarziu si ti se asigura vechime in munca, fiindca agentia isi desfasoara activitatea 100% legal.

4. Ai acces la operatii estetice la cei mai renumiti specialisti si plata o poti face in rate.

5. Beneficiezi de promovare ca la carte si pentru tine cei mai buni fotografi ai momentului sunt chemati sa te puna in valoare in cadrul sedintelor foto-video.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *