Update-ul aplicației Moto Camera 2 aduce noi funcții pentru toate smartphone-urile Motorola

Cu ultimul update al aplicației Moto Camera 2, utilizatorii Motorola au acces la funcții și experiențe noi.

La fel ca și utilizatorii noilor moto G7 Plus, G7 sau G7 Power și posesorii unui moto Z3 play Moto pot beneficia de stickere Augmented Reality, care permit utilizatorilor să transfere obiecte și caractere virtuale într-o lume reală. Această funcție se activează din aplicația Google Lens, care este direct integrată în softul camerei.

Smartphone-urile moto Z2 Force, G5s Plus, moto X4, moto G6, moto G6 Plus, moto Z3 Play și  Motorola One beneficiază acum pe camera frontală de caracteristica Spot Color. Aceasta se adaugă posibilității de a adăuga watermark pe fotografii. În plus, Moto G5s Plus dispune acum de modul Portret pe camera frontală.

Pentru cei pasionați de fotografie, trebuie să amintim și că, odată cu această actualizare, beneficiază de precizia modului manual și de histograma generată de cameră, ce poate fi utilizată ca ghid pentru obținerea expunerii corecte a imaginii. Histograma este o reprezentare grafică a pixelilor expuși într-o imagine, ce conține vârfuri și depresiuni, care indică subexpunerea sau supraexpunerea imaginii. Prin analiza histogramei, din gama tonurilor imaginii, puteți vedea dacă aveți nevoie să modificați expunerea, astfel încât să realizați fotografia perfectă.

Despre Motorola

Motorola Mobility LLC a fost achiziționată de Lenovo Group Holdings în anul 2015. Motorola Mobility este o subsidiară deținută integral de Lenovo și este responsabilă cu conceperea și producerea tuturor dispozitivelor mobile din marca Moto și Motorola.

Despre Lenovo

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) este o companie globală din top Fortune 500, în valoare de 45 mld. USD, și lider în segmentul de tehnologie în promovarea transformării inteligente prin dispozitive inteligente și o infrastructură care creează cea mai bună experiență pentru utilizatori. Lenovo produce unul dintre cele mai vaste portofolii de produse conectate care include smartphone-uri (Motorola), tablete, PC-uri (ThinkPad, Yoga, Lenovo Legion) și stații de lucru, precum și dispozitive AR/VR și soluții pentru un birou/casă inteligentă. Soluțiile de centre de date ale Lenovo (ThinkSystem, ThinkAgile) creează capacitatea și puterea de calcul pentru conexiuni care transformă activitatea comercială și societatea. Lenovo își dorește să inspire diferența dintre noi și să construiască un viitor mai inteligent în care toată lumea prosperă. Conectați-vă cu noi pe LinkedIn, Facebook, Twitter, Instagram, Weibo, aflați ultimele noutăți pe Storyhub sau vizitați-ne site-ul la http://www. lenovo.com/ 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *