Spune stop asteptării.

Uneori asteptarea raspunsurilor la testele la care te supune viata este ca o partida de vanatoare de vibratoare . Astepti premii de exceptie, iar tu esti trimis sa repeti clasa…

Participi la intreceri, evoluezi foarte bine, dar in afara experientei competititionale, nu te alegi cu nimic, fiindca nu faci parte din ecuatia: X+Y+Z=V

Ecuatiile existentiale iti sunt straine, nu ai experienta de viata in sensul deplin al cuvantului si te trezesti ca vrei marire penis , dupa ce a fost amputat, metaforic vorbind.

Oriunde ai privi in jur, descoperi ca incerci sa supravietuiesti pe cont propriu printre felurite asociatii, negocieri, medieri si piese de teatru scrise pentru a fi jucate in derizoriu…

Spune-mi ai intrat candva intr-un sex shop , sa nu treaca in zadar viata peste tine?

Mi-ai spus deja ca esti satul de mazaliante si ca te oboseste ipocrizia unora si tot artificialul acesta suparator care pretinde dreptul la viata.

Esti hipersensibil, le pretinzi celor din jur atingerea perfectiunii si ii sperii cu pretentiile tale.

Sperantele curg sub streasina linistii tale aparente una cate una si se amesteca tacute prin noroaie…

Acum te-ai echipat si urci din nou pe scena. Ai pregatit exercitiul acesta pe barna vietii in ultimii 5 ani si speri la o medalie de aur. Te inclini in fata publicului si a arbitrilor, astepti culoarea verde si ratezi intrarea!

Stai pe bara, cu toate ca nici nu ai inceput bine evolutia. Si cat te pregatisei pentru asta! Esecul te ingenuncheaza, lacrimile tasnesc ca intr-un izvor.

Nu constientiza asteptarea grea, ci lasa-te dus de apa curata a sperantei, de frumusetea clipei catre oaza aceea de liniste interioara de vis! La orizont este atat de multa lumina, incat si de-ar fi o capcana, vei pica fara sa simti teama in ea.

Asteptarea te poate albi intr-o clipa, daca nu stii sa iti pregatesti fiinta pentru ea. Menajeaza-ti inima si nu iti interzice nimic din ceea ce ar putea sa te faca fericit!

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *