ADRENALINĂ ȘI NOSTALGIE ÎN LUNA IULIE CU PLAYSTATION PLUS

~ Jucătorii se pot bucura de adrenalina oferită de Pro Evolution Soccer 2019 și pot trăi nostalgia curselor clasice de mașini cu Horizon Chase Turbo ~

București, 26 iunie 2019 – PlayStation anunță jocurile lunii iulie. Intră pe teren cu ajutorul celebrului simulator de fotbal Pro Evolution Soccer 2019 și apasă pedala de accelerație la podea în timpul curselor cu aer nostalgic de pe traseele Horizon Chase Turbo.

Pro Evolution Soccer 2019

Creat de franciza sport Konami, Pro Evolution Soccer 2019 oferă o selecție variată de campionate inspirate din viața reală, alături de sute de jucători familiari, și aduce adrenalina competițiilor globale direct în sufrageria ta.

Trăiește momente magice atât pe teren, cât și în afara lui, alături de sportivi unici, fiecare cu propriile trăsături care influențează felul în care se comportă pe teren. Mai mult, modurile myClub și Master League îți dau ocazia să lupți pentru propria ta carieră la cluburile pe care le visezi. Bucură-te de un joc multiplayer pe aceeași consolă alături de alți trei prieteni sau intră online și încearcă-ți puterile împotriva lumii.

Horizon Chase Turbo

Pregătește-te de o explozie de nostalgie pură venită direct din anii ’90 cu Horizon Chase Turbo, o adevărată „scrisoare de dragoste” destinată epocii de aur a curselor de tip arcade. Inspirat din titluri ca Out Run, Top Gear sau Rush, dezvoltatorii de la AQURIS Game Studio au capturat esența erei pe 16 biți cu mult stil, vizualuri moderne, un soundtrack cu intensități nebunești, aducând și clasicul split-screen consacrat modului multiplayer.

Joacă singur sau adună în jurul tău trei prieteni. Îți vei conduce mașina prin locuri extraordinare, în timp ce privești soarele cum apune, te lupți cu ploaia torențială, cu valuri de cenușă vulcanică și chiar cu furtuni de nisip periculoase.

Atât Pro Evolution Soccer 2019, cât și Horizon Chase Turbo pot fi descărcate din PlayStation Store începând cu 2 iulie, ca parte a PS Plus Monthly Games.

Până atunci, jocurile Boarderlands: The Handsome Collection și Sonic Mania sunt disponibile pentru membrii activi PS Plus până la 1 iulie.

Pentru orice alte informații, puteți accesa PlayStation Blog.

Despre Sony Interactive Entertainment

Sony Interactive Entertainment (SIE) este lider global pe piața divertismentului interactiv și digital, prin intermediul brandului PlayStation și produselor și serviciilor oferite sub acesta. PlayStation a reprezentat inovația pe piața de entertainment încă de la lansarea versiunii originale PlayStation în Japonia, în anul 1994. Gama de produse și servicii PlayStation include PlayStation 4, PlayStation VR, PlayStation Vita, PlayStation 3, PlayStation Store, PlayStation Plus, PlayStation Video, PlayStation Music, PlayStation Now, PlayStation Vue, dar și titlurile PlayStation dezvoltate de Studiourile SIE Worldwide. Cu sediul în San Mateo, California, SIE este o subsidiară deținută integral de către Sony Corporation, cu funcții globale și sedii regionale în California, Londra și Tokyo.

“PlayStation” este marcă înregistrată a Sony Interactive Entertainment Inc. “PS4” este marcă înregistrată a aceleiași companii. Blu-ray Disc este marcă înregistrată Blu-ray Disc Association. Toate celelalte mărci aparțin proprietarilor lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *