Cele mai faine birouri din Ploiesti

Atunci cand o firma de mici dimensiuni evolueaza, automat va avea nevoie de mai mult spatiu, deoarece se va mari numarul de angajati si prioritatile vor creste. Asta m-a motivat si pe mine sa imi caut un alt sediu pentru firma. Am folosit site-ul celor de la royal-imob.ro pentru a cauta anunturi despre inchirieri birouri Ploiesti.

Cautarile nu au durat foarte mult, deoarece am gasit ceea ce imi doream pe site-ul royal-imob.ro la un pret foarte bun. Birourile se afla intr-o cladire special amenajata pentru firme, iar cladirea ofera tot confortul de care un birou are nevoie: aer conditionat, incalzire prin pardoseala, centrala termica, bucatarie, sala de meeting, bai personale si birouri moderne.

Designul birourilor depinde foarte mult si de profilul companiei. Intr-o agentie de publicitate, birourile ar trebui sa arate altfel decat intr-o firma de contabilitate pentru ca oamenii din domeniile respective au nevoie de stimuli diferiti pentru a lucra eficient.

Spatiul de lucru nu trebuie sa fie doar un birou cu un laptop, el trebuie sa aiba energia care sa ajute angajatii sa se concentreze mai bine, sa colaboreze si sa isi atinga adevaratul potential. Oamenii sunt dependenti de mediul in care traiesc, iar cand iti petreci 8-9 ore pe zi la birou, 5 zile din 7, mediul isi pune negresit amprenta pe felul in care gandesti si lucrezi.

Managerii care vad designul ca pe un simplu moft ar trebui sa priveasca spre marile companii din Silicon Valley. Imagini din birourile unor giganti IT precum Google sau Facebook au facut inconjurul lumii si, nu intamplator, aceste companii au si profituri uriase in fiecare an si au si cei mai fericiti angajati. Din punct de vedere al amenajarii spatiilor, aceste companii au dat lumii o lectie pretioasa si au aratat ca un birou colorat, cu spatii de relaxare, si chiar si cu locuri de dormit, nu fac decat sa creasca productivitatea angajatilor.

Companiile folosesc acum tehnologia pentru a-si stoca informatiile, asa incat in birouri nu mai vedem nici camera de arhiva, nici dulapuri cu bibliorafturi si nici teancuri de dosare pe birourile angajatilor. Acest lucru ajuta la crearea unui spatiu aerisit, eliberat de aglomeratia inutila.

Cablurile trebuie sa dispara -suntem in epoca wireless, asa ca dispar toate cablurile inutile, care incarca vizual spatiul si dau senzatia unui birou aglomerat.

Masa de lucru se transforma – nu mai avem de-a face cu clasicele birouri si scaune, acum se lucreaza pe statii mobile, cu scaune ergonomice sau care ofera corpului o pozitie apropiata de cea din picioare. Birourile isi schimba inaltimea dupa nevoi si apar si statiile de lucru cu banda de alergare (treadmill workstation). Principala caracteristica a acestor noi birouri este faptul ca ele se modifica dupa nevoile angajatilor si nu invers.

Plantele contribuie la imbunatatirea puterii de concentrare, la reducerea stresului, dar si la purificarea aerului din interior. De asemenea, se are in vedere tot mai mult crearea unor spatii verzi in jurul cladirilor de birouri.

Royal-imob.ro te ajuta sa gasesti biroul perfect in Ploiesti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *