Trei motive pentru care sa alegi rame foto personalizate

Mai e putin si se incheie un alt an. Daca inchizi ochii, poti sa-ti amintesti clar tot ce ai facut mai frumos de iarna trecuta si pana acum.

Zecile de fotografii te cheama sa retraiesti fiecare experienta pe care ai avut-o cu oamenii dragi. Parca ai vrea sa ai o super putere prin care sa dai timpul inapoi si sa mai gusti o data din tot ce a fost.

Daca nu joci in vreun film, stii ca asta e imposibil. Poti, totusi, sa admiri pozele in care tu si prietenii tai va distrati cat era ziua de lunga, de parca nicio grija n-ar fi pe lume.

Daca vrei sa te bucuri chiar mai mult de fotografiile tale, inrameaza-le in cateva rame foto personalizate, precum cele de la Agrafa Print.

Iata cateva motive pentru care amintirile tale chiar merita puse in rama.

Te simti acasa la fel ca in vacanta

Ai cutreierat in lung si-n lat strazile Italiei, te-ai aruncat in valurile marii, le-ai cantat “La multi ani!” prietenilor, ai cunoscut oameni noi si ai vazut nenumarate apusuri de soare.

Seara, inainte de culcare, iei fotografia inramata de pe noptiera si parca simti din nou entuziamul pe care il aveai cand faceai drumetii pe munte.
Asemenea momente sunt prea frumoase ca sa-ti iasa din suflet cu una cu doua si, categoric, prea importante ca sa le asezi intr-o rama oarecare. Fiecare merita o rama personalizata prin care arati cat de pretioase sunt pentru tine.

Fotografiile cu rame personalizate, un bun cadou pentru prieteni

Bineinteles, n-ai explorat de unul singur toate minunatiile pamantului.

Experientele au alta insemnatate cand ai langa tine oameni apropiati cu care sa le impartasesti.

Atunci cand ai vazut localul nou care s-a deschis in oras, te-ai gandit automat la prietenii pe care ai vrea sa ii inviti la o cafea.
La fel si atunci cand ai planuit un weekend pe plaja. Nu ti-a trecut prin cap sa mergi singur, ci ai chemat toata gasca alaturi de tine.

Daruieste-le si prietenilor tai cele mai reusite poze cu tot ce ati trait impreuna.

Transforma cadourile in ceva cu adevarat unic cu ajutorul unei rame foto personalizate. Astfel, le arati ca iti pasa cu adevarat de ei si ca ai fost atent la darurile lor pana in cele mai mici detalii.

Citate motivationale pe birou

Se zice ca ziua de luni e cea mai grea din saptamana. Stai la birou, in fata calculatorului si parca ai vrea sa fie din nou weekend.
Partea mai rea e ca si in zilele de marti, miercuri, joi sau vineri ai prefera sa stai tot acasa, tolanit in pat, in loc sa muncesti.

Daca si tu simti asta, niste poze cu citate motivationale te pot ajuta sa gasesti resursele pentru a da tot ce ai mai bun din tine la serviciu.

Alege de pe internet mesajele care te impulsioneaza sa fii mai harnic si eficient, si transforma-le in fotografii. Aseaza-le in rame personalizate si pune-le intr-un loc cat mai vizibil de pe biroul tau.
Sa inramezi o poza inseamna ca momentele magice din vacanta sau citatul care te-a facut sa vrei mai mult de la tine n-o sa ramana uitate in memoria telefonului mobil.

Ia legatura cu cei de la Agrafa Print si spune-le ca vrei rame foto personalizate pentru cele mai reprezentative poze din 2019.

Tu in ce locuri te-ai fotografiat in acest an?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *