Servicii de colocare servere impecabile!

Gazduirea online este o problema tot mai des intalnita in randul firmelor online. Datorita cererii mari de pe piata, www.thc.ro promoveaza servicii de calitate precum colocare servere sau gazduire web premium. Echipa de profesionisti thc.ro asigura suport 24/7 clientilor sai, iar in functie de pachetul ales, clientii beneficiaza de cele mai noi servicii in domeniu.

De ce sa apelezi la o firma de gazduire web externa?

Cand navigati pe internet dintr-un browser (Google Chrome, Mozilla Firefox, Edge etc.) si consultati pagini web, consultati de fapt pagini de cod scrise in diferite limbaje de programare (PHP, HTML / CSS, JavaScript) asociat cu continut care este stocat pe servere. Serverele, care sunt de fapt computere mari conectate la internet (si echipate cu procesoare proprii, hard disk etc.) sunt de cele mai multe ori puse la dispozitie, prin abonament, de gazdele web (companii care detin serverele). Prin urmare, gazduirea web consta, pentru companii specializate, in inchirierea serverelor (intregi sau divizate) catre companii, astfel incat acestea sa poata gazdui site-urile lor si datele asociate.

In ziua de astazi, exista 4 tipuri de gazduire web pentru site-uri web:

-Gazduire pe un server partajat;

-Gazduire pe un server dedicat;

-Gazduire VPS (Virtual Private Server);

-Gazduire cloud.

Gazduirea partajata consta in distribuirea cu mai multe servere si acelasi server. Acest tip de gazduire web este cel mai economic dintre toate. De asemenea, este usor de configurat, utilizat si monitorizat, chiar si pentru incepatori datorita cPanel si numeroaselor instrumente puse la dispozitie de catre gazde.

Partajeaza acelasi server cu alte cateva site-uri web. Trebuie mentionat ca acest tip de cazare nu este potrivit pentru site-urile cu trafic ridicat. Este imposibil pentru utilizatorii avansati sa personalizeze configuratia serverului lor web. Gazduirea dedicata consta in inchirierea unui server complet de la o gazda web, care poate fi apoi configurata in functie de nevoile dvs. (alegerea sistemului de operare, alegerea configuratiei si a aplicatiilor etc.).

Acest tip de gazduire online este potrivita pentru toate site-urile, inclusiv pentru cele cu trafic ridicat. Acest tip de gazduire va permite sa personalizati complet configuratia serverului.

Optarea pentru un server dedicat poate imbunatati performanta site-ului dvs. Web. Alegerea unui server dedicat va permite sa iti asiguri mai bine site-ul web si datele sale asociate (cu ajutorul unui profesionist competent).

Inchirierea unui server dedicat este una dintre cele mai scumpe solutii de gazduire pentru o afacere. Configurarea si gestionarea unui server dedicat necesita o buna cunoastere a administrarii sistemului. Toate interventiile tehnice sunt responsabilitatea clientului.

Thc.ro este raspusul la problemele unui business modern care necesita o platforma stabila ce poate sa gazduiasca activitatea comerciala sau publicitara. Firma thc are pachete cu servicii destinate pentru toate lumea care se pliaza in functie de bugetul si cerintele fiecaruia.

Gazduirea pe servere profesionale ofera clientului un set de beneficii de care nu ar avea parte in alt mod. Thc.ro are pachete bronze, silver, gold si platinum pentru clientii care vor sa creasca productivitatea site-ului lor prin tehnici moderne ce nu implica stres. Serviciile Thc.ro sunt performante, rapide si de incredere.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *