Cosuri cu flori si buchete OkFlora – cand si cum sa oferi cele mai frumoase flori?

 

Arta de a oferi flori implica anumite reguli care iti spun cand sa  daruiesti cosuri cu flori si cand este suficient sa daruiesti un buchet, cum sa daruiesti flori si ce plante sa alegi pentru aranjamentele florale pe care le oferi in dar. Chiar daca fiecare floare vine cu o semnificatie aparte, modul in care florile sunt daruite transmite multe atat despre cel care le trimite cat si despre intentiile sau sentimentele sale fata de destinatar.

Cum sa alegi buchetele de flori potrivite?

Din fericire atunci cand cumperi buchete de flori OkFlora ai la dispozitie o gama atat de variata de produse incat este imposibil sa nu gasesti florile potrivite tinand cont de regulile de mai jos. Oferirea unei flori poate sa marcheze atat un moment fericit, cat si unul dureros. Florile sunt cele care vor imortaliza zambete si lacrimi. Florile au propriul mesaj, insa ambalajul conteaza la fel de mult.

Florile trebuie sa fie oferite orientate cu cozile in jos si scoase din ambalajul din celofan. Din fericire, la OkFlora nu vei gasi astfel de materiale deci nu trebuie sa iti faci griji in sensul acesta. De asemenea, va fi nevoie sa mentii pozitia inclinata a buchetului.

Atunci cand vrei sa oferi o singura floare ar trebui ca aceasta sa fie una foarte pretioasa si de dimensiuni mari, sau poti face asta atunci cand destinatarul iti este foarte apropiat.

Florile care sunt puse intr-un buchet nu trebuie sa fie pare, deoarece traditia spune ca persoana care primeste buchetul il va completa. Exista o singura situatie in care florile pot fi oferite in numar par si aceea este inmormantarea.

Pentru buchetele de flori sunt recomandate cele de sezon, care vor face cu siguranta senzatie si vor atrage pozitiv atentia.

Modul in care florile sunt aranjate este relevant pentru mesajul transmis. Poti opta pentru flori  de acelasi tip sau de aceeasi culoare sau poti lasa floristii de la OkFlora sa configureze ei cele mai frumoase aranjamente florale pentru tine.

Atunci cand vrei sa faci o surpriza unei persoane foarte dragi, fata de care ai sentimente profunde, poti opta pentru cosuri cu trandafiri. Aceste cosuri sunt potrivite, in functie de culoarea florilor pentru orice persoana si pentru orice situatie si trebuie doar sa intelegi corect interpretarile cromatice ale fiecarei flori.

Un gest considerat foarte special sunt florile trimise cu ajutorul curierilor. La OkFlora poti comanda florile si ne poti spune adresa, iar noi le vom livra in cele mai bune conditii. Pe site-ul OkFlora gasesti cele mai frumoase aranjamente, in cosuri sau buchete, pe care le poti trimite oriunde in tara. Pentru Bucuresti sau zonele limitrofe, florile sunt livrate gratuit, intr-un inerval cuprins intre 2 si 5 ore din momentul achitarii. Curierii OkFlora sunt rapizi si eficienti iar in Bucuresti livreaza florile la costum si cu manusi, pentru un plus de eleganta si rafinament.

Toate aceste avantaje fac ca OkFlora sa fie alegerea ideala pentru momentul in care vrei sa oferi cosuri cu flori sau buchete speciale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *