Review al noului Huawei P40 Pro, un smartphone de top care ofera performante ridicate cat si un sistem de camere cu adevarat spectaculos.

De curand Huawei a lansat o noua serie de divice-uri cu specificatii de top, printre care si modelul P40 Pro. Acesta vine la pachet si in premiera cu un ecran curbat pe toate cele patru, precum si cu cel mai nou cipset Kirin 990 5G, procesor care este capabil de performante cu adevarat inalte.

Insa, cel mai important aspect este reprezentat de sistemul de camere foto care vin integrate intr-un modul destul de pronuntat, modul care insa nu afecteaza in nici un fel design-ul general al dispozitivului care este de asemenea unul extrem de reusit si cu finisaje premium.

Sistemul de camere este capabil sa realizeze cele mai bune fotografii dar si filmari atat pe timp de zi cat si pe timp de noapte, zoom 5x, precum si zoom digital 50x. Acest sistem este format dintr-o camera principala de 50 MP cu stabilizare optica si o deschidere a diafragmei f/1.9, o camera de 40 MP cu f/1.8, o camera telefoto cu zoom 5x cu f/3.4 si OIS care poate realiza un zoom digital de pana la 50x si un senzor de culoare si o camera TOF perfecta pentru fanii efectului de bokeh.

Din punctul de vedere al aplicatiilor ce pot fi instalate in noul Huawei P40 Pro, desi serviciile Google nu mai sunt disponibile, exista mai multe solutii. AppGallery este magazinul de unde va puteti descarca o multime de aplicatii, magazin care a fost lansat in urma cu numai 2 ani, avand in prezent peste 500 de milioane de utilizatori. In plus, pe langa acest serviciu, mai exista si MoreApps prin care aveti posibilitatea de a descarca din surse sigure tot felul de aplicatii precum cele pentru retelele sociale si asa mai departe.

Intr-o scurta concluzie, desi avem de-aface cu un smartphone de top care are un pret destul de ridicat, raportul calitate/pret este unul mai mult decat excelent, insa este un device mai mult decat potrivit pentru acele persoane care au nevoie atat de performante ridicate, cat si de un sistem de camere foarte bun si bine optimizat pentru fotografii si filmari cu adevarat calitative.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *