AMR. Campionatul National Digital pe Circuit bate la usa

Mai sunt doar cateva zile pana la prima competitie sportiva de automobilism care se muta in online, sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv din Romania.

Astfel, atat pilotii consacrati din motorsport, cat si cei mai indarjiti pasionati ai jocurilor pe computer, se vor intrece umar la umar timp de 8 etape, startul fiind dat in aceasta sambata, pe 18 aprilie, pe celebrul circuit de la Silverstone.

Urmatoarele etape vor avea loc astfel: Etapa 2 – Salzburg (Red Bull Ring), Etapa 3 – Nurburg Ring  (Germania), Etapa 4 – Catalunia (Spania), Etapa 5 – Mugello (Italia), Etapa 6 – Imola (Italia).

Alaturi de clasicii bolizi condusi de piloti cu state vechi in motorsportul romanesc, in cadrul competitiei online s-a inscris si inovatoarea echipa #KERT, care a adus competitiilor sportive din Romania prima masina electrica de curse. Astfel, timp de 2 ani, ne-am bucurat de spectacole pline de adrenalina dar fara poluare, in cadrul celor 24 competitii la care a participat cu succes.

Pe langa electrica pilotata de Sorin Ghisoi, echipa #KERT (Kaufland e-Rally Team) mai are inca 4 masini in Campionatul National Digital pe Circuit, cu speranta ca vor face si aici performanta.

Pilotul oficial al echipei are insa emotii mari: “Am inima cat un purice, pentru ca una este sa fii pilot si alta sa fii sim-racer. De fapt, nu prea au ele nicio legatura, dar ce sa facem, ne adaptam la contextul in care traim. La genul acesta de competitii esti dependent foarte mult de tehnologie, de puterea procesorului, de calculatorul sau laptopul pe care il ai. Intr-o singura secunda se incadreaza 30 de concurenti. Dar vedem; din 5 colegi, ne-om califica mai departe macar unul”, declara Sorin Ghisoi, pilotul oficial al echipei #KERT (Kaufland e-Rally Team).

Asadar, in aceasta sambata, pe 18 aprilie 2020, are loc Etapa 1 a Campionatului Digital pe Circuit, transmis pe fras.ro si Pro X incepand cu ora 23:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *