Cum sa efectuati retusurile genelor false 

Atunci cand aplicati gene false, trebuie sa stiti si cum puteti face anumite retusuri daca clienta are nevoie de asa ceva. In acest articol vom vedea cum si cand sa o facem, precum si ce produse din kit extensii gene ne sunt necesare. Sunt foarte multe discutii si articole despre cum se aplica genele, cum se indeparteaza acestea, ce produse sunt bune sau nu, dar prea putine aduc in prim plan problema retusarii extensiilor de gene. De fapt, exista multe femei carora, dupa aplicarea genelor false, nu li se mentioneaza faptul ca trebuie sa fie tratate periodic si, in consecinta, extensiile aplicate trebuie retusate. In plus, fie ca sunteti cea care aplica genele sau faceti acest lucru de una singura, trebuie sa aveti la indemana anumite accesorii precum pensete volum si alte produse.

Cand sa retusati extensiile de gene?

Din pacate, aplicarile genelor false nu dureaza la nesfarsit si, din acest motiv, retusarea trebuie facuta la fiecare 2, 3 sau 4 saptamani. De fapt, trebuie sa stiti ca genele noastre cad continuu, deoarece isi urmeaza ciclul de viata si, in combinatie cu genele naturale, cad si cele artificiale.

Ce instrumente sa folositi pentru a retusa extensiile de gene?

Solutie salina: este utila pentru curatarea si indepartarea eventualelor urme de grasime din gene.

Micro perie: sunt perii de unica folosinta pentru aplicarea precisa a primerului sau pentru indepartarea excesului de lipici.

Primer: este esential pentru pregatirea genelor pentru tratamentul de extensie si promovarea aderentei perfecte intre genele naturale si artificiale.

Pensete gene: sunt indispensabile pentru a selecta cu precizie genele si a permite eliminarea si aplicarea genelor false. De asemenea, pensetele pentru volum sunt ideale daca doriti sa adaugati mai multe gene decat erau initial.

Genele false: nu trebuie sa va lipseasca pentru a inlocui genele artificiale care urmeaza sa cada. Evident, acestea trebuie sa fie de acelasi tip ca cele folosite anterior pentru aplicatie.

Toate aceste produse, de la pensetele simple sau pentru volum si pana la gene banda sau gene fir cu fir, pot fi achizitionate de la Orzelowska Eyelash Shop. Compania gazduieste atat un magazin, lider national in comercializarea acestor produse, cat si o scoala care ofera cursuri excelente pentru cei care doresc sa invete cum sa aplice genele false. Orzelowska Beauty este o companie infiintata de Monika Orzelowska, care a venit din Plonia si s-a indragosti de tara noastra. A devenit un nume al excelentei in beauty si produsele si brandurile comercializate sunt folosite de artisti de top.

Revenind la retusarea genelor false, trebuie sa mai tinem cont de anumite aspecte esentiale. Este necesar ca persoana care face retusul sa stie ca mai intai este bine sa se faca degresarea si curatarea genelor. Prin urmare, datorita instrumentelor descrise mai sus, este posibil sa indepartati genele false si sa le inlocuiti cu noi extensii dupa schema de tratament initiala (efect natural,  doll etc.).

Pentru a efectua retusarea corecta este necesara evaluarea, cu ajutorul pensetei, a starii de crestere a genelor. Obiectivul este de fapt sa umpleti spatiile goale si sa indepartati si sa repozitionati genele artificiale care urmeaza sa cada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *