Acer anunta suportul pentru noile procesoare grafice NVIDIA GeForce RTX seria 30 pe statiile de gaming Predator Orion

Pe langa desktop-urile echipate cu procesoare grafice cu arhitectura NVIDIA Ampere, Acer a anuntat si detalii suplimentare despre monitorul de gaming Predator X25 care are o rata de refresh de 360 Hz

Acer a anuntat astazi disponibilitatea noilor procesoare grafice NVIDIA® GeForce RTX™ din seria 30 pe gama sa de desktopuri de gaming Predator Orion. De asemenea, dezvaluie mai multe detalii pentru Predator X25, un monitor de gaming de 360 Hz cu NVIDIA G-SYNC® si Reflex Latency Analyzer.

Noile procesoare grafice NVIDIA GeForce RTX Seria 30, a doua generatie RTX, prezinta noi nuclee RT, nuclee Tensor si multiprocesoare de streaming, oferind imagini uimitoare, cadre extrem de rapide si accelerare AI in jocuri si aplicatii creative. Alimentata de arhitectura NVIDIA Ampere, care ofera cresteri de pana la 1,9 ori a performantei pe watt fata de generatia anterioara, seria RTX 30 asigura experiente grafice la orice rezolutie, chiar si pana la 8K. GeForce RTX 3090, 3080 si 3070 reprezinta cel mai mare salt tehnologic al procesoarelor grafice din istoria NVIDIA.

„Acer se bucura sa fie printre primii care ofera cele mai noi procesoare grafice NVIDIA GeForce RTX Seria 30 pe desktop-urile din seria de gaming Predator Orion”, a declarat Jeff Lee, General Manager, Stationary Computing, IT Products Business, Acer Inc. „Pentru jucatorii care isi doresc cele mai recente descoperiri in ceea ce priveste performanta, desktopurile Predator echipate cu cele mai noi placi grafice le vor oferi o experienta de gaming de neegalat.”

„Pe noile desktop-uri de gaming Predator Orion, procesoarele noastre GeForce RTX din seria 30 ofera performante de top pentru jucatori”, a declarat Matt Wuebbling, vicepresedinte GeForce Global Marketing la NVIDIA. „Cele mai recente procesoare grafice alimentate de arhitectura NVIDIA Ampere ofera cea mai realista grafica cu ray-tracing si functii AI de ultima generatie, oferind jucatorilor experiente de joc incredibile.”

Seria de desktopuri de gaming Predator Orion este conceputa pentru a se distinge fata de competitie, fapt evident inca de la prima vedere. Fiecare platforma este un monstru definit prin specificatii avansate si design unic, iar sasiul de culoare neagra este accentuat de iluminarea RGB, personalizabila in pana la 16,7 milioane de culori.

Predator Orion 9000 – Faci totul, fara efort

Conceput pentru jucatorii hardcore si streameri mega-tasking, Predator Orion 9000 este echipat cu pana la cele mai recente procesoare grafice NVIDIA GeForce RTX 3090 si pana la un procesor Intel® Core™ i9-10980XE Extreme-Edition, pentru a obtine nenumarate victorii in jocurile AAA la setari maxime. Monstruosul desktop este echipat cu trei ventilatoare Predator FrostBlade™ cu iluminare ARGB, pentru a tine pasul cu restul componentelor performante. Avand un design la fel de indraznet, panoul lateral din sticla securizata EMI permite utilizatorilor sa arunce o privire la interior si sa isi afiseze intregul echipament.

Predator Orion 5000 – Sesiuni excelente de gaming

Predator Orion 5000 este un desktop puternic, pentru jucatorii pasionati care doresc sa se bucure de o grafica excelenta in jocurile lor preferate si care doresc sa faca streaming. Carcasa cu iluminare RGB gazduieste pana la cele mai recente procesoare grafice NVIDIA GeForce RTX 3090 si un procesor overclockabil Intel Core i9-10900K din a 10-a generatie, pentru un joc fluid, cu framerate ridicat, lucru impresionant pentru o platforma de dimensiuni medii. Componentele interne puternice sunt sustinute de ventilatoare de admisie/evacuare amplasate strategic, un cooler cu racire pe lichid si o sursa cu filtru de praf detasabil, placa de retea Killer™ Ethernet E3100G 2,5 Gbps si un compartiment pentru SSD/HDD de 2,5” usor de accesat.

Predator Orion 3000 – Performante ridicate, dimensiuni reduse

Predator Orion 3000 este un desktop de gaming, ambalat intr-un sasiu de 18 litri, ceea ce il face suficient de mic pentru a se potrivi aproape oriunde, oferind in acelasi timp performantele necesare pentru a juca orice ti-ai dori. Performantul sistem de gaming are un procesor grafic pana la NVIDIA GeForce RTX 3070 si un procesor Intel® Core™ i7 din a 10-a generatie, sustinut de o pereche de ventilatoare Predator FrostBlade™ personalizate, oferind utilizatorilor rate ridicate de refresh si temperaturi scazute. Toate desktop-urile Orion vin si cu PredatorSense™, permitand utilizatorilor sa-si gestioneze sistemul cu un singur click si sa inceapa aventura de eSports.

Monitorul Predator X25 – ecran de gaming de 360 Hz cu G-SYNC

Acest puternic monitor de gaming IPS de 24,5 inci 1920×1080 se lauda cu o incredibila rata de refresh de 360 Hz pentru a oferi jucatorilor o latenta foarte scazuta si animatii cat mai detaliate. Aceasta rata se traduce prin afisarea cadrelor in joc o data la 2,8 milisecunde, oferind un avantaj semnificativ in shootere competitive unde precizia conteaza enorm. Aceasta fluiditate inseamna ca vei avea un sentiment minunat atunci cand joci pe Predator X25, iar acoperirea de 99% a spectrului sRGB inseamna ca jocurile arata incredibil. Cu cea mai recenta tehnologie NVIDIA G-SYNC, acest monitor de ultima generatie este dotat cu tot ce este necesar pentru a tine pasul cu cele mai noi procesoare grafice lansate de NVIDIA.

NVIDIA Reflex Latency Analyzer este un instrument revolutionar de masurare a latentei sistemului, integrat pe noile monitoare de gaming Predator X25 360Hz cu NVIDIA G-SYNC care vor fi disponibile din aceasta toamna. Performanta PC-ului pentru jocuri competitive se refera la receptivitate – cat de repede se actualizeaza afisajul dupa click-uri sau miscari ale mouse-ului. Reflex Latency Analyzer detecteaza click-urile provenite de la mouse si apoi masoara timpul necesar pentru ca pixelii rezultati sa se schimbe pe ecran. Acest tip de masurare a fost practic imposibil de realizat de catre jucatori pana acum, fiind nevoie de o investitie de peste 7.000 de dolari in camere si echipamente specializate de mare viteza. Reflex Latency Analyzer ofera o intelegere mult mai completa si mai precisa a performantei mouse-ului, a computerului si a afisajului. Acum, cu Reflex Latency Analyzer, jucatorii pot incepe un meci cu incredere, stiind ca sistemul lor functioneaza exact asa cum ar trebui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *