ELKO Romania anunta disponibilitatea radarului AXIS D2110-VE

ELKO Romania, companie membra a grupului ELKO, unul dintre cei mai mari distribuitori de produse, solutii IT si electronice de consum din regiune, anunta disponibilitatea radarului AXIS D2110-VE, un dispozitiv de securitate inteligent care utilizeaza o tehnologie radar avansata pentru acoperirea unei arii extinse si pentru furnizarea pozitiei exacte si a vitezei obiectului urmarit. Dispozitivul este ideal pentru protejarea in afara orelor de program a spatiilor in diferite modalitati de instalare la exterior, precum zonele industriale sau pentru monitorizarea parcarilor si a docurilor de incarcare.

Datorita sistemului de analiza integrat care utilizeaza algoritmi de machine learning si deep learning, dispozitivul poate detecta, clasifica si urmari cu acuratete persoanele si vehiculele, asigurand o rata scazuta de generare a alarmelor false.

In plus, portul suplimentar PoE, cu care este prevazut dispozitivul permite conectarea si alimentarea facila a dispozitivelor externe, cum ar fi o camera pentru verificare vizuala sau o goarna de retea pentru difuzarea de la distanta a mesajelor de avertizare si descurajarea activitatilor nedorite.

Caracteristicile principale includ:

  • Arie extinsa de acoperire de 180 de grade;
  • Algoritmi de analiza incorporati;
  • Detectie continua si precisa 24/7, cu o rata scazuta de producere a alarmelor false;
  • Functionalitati avansate de colaborare a mai multor dispozitive inteligente;
  • Port PoE suplimentar pentru alimentarea unor dispozitive anexe.

Pe langa procesorul Axis de noua generatie, acest produs accesibil include functii de securitate imbunatatite, precum firmware semnat digital si procedura de initializare securizata. In plus, functia de colaborare a mai multor dispozitive inteligente permite utilizarea mai multor radare in acelasi spatiu. Spre exemplu, este posibila montarea a doua radare spate in spate, pentru a oferi o acoperire totala de 360 de grade. Radarul de securitate este disponibil prin intermediul retelei de parteneri ELKO Romania si poate fi integrat in diferite scenarii de implementare alaturi de camere video Axis si aplicatii specializate de tip VMS.

Aflati mai multe informatii despre radarul AXIS D2110-VE.

Despre Axis Communications

Axis contribuie la dezvoltarea unei lumi mai inteligente si mai sigure, prin crearea de solutii inovative, care ajuta la imbunatatirea securitatii si ofera noi moduri de dezvoltare a afacerilor. Ca lider al industriei de echipamente video de retea, Axis ofera produse si servicii de supraveghere si analiza video, control acces si sisteme audio complete. Axis are peste 3.000 de angajati in peste 50 de tari si colaboreaza cu parteneri din intreaga lume pentru a oferi solutii. Fondata in 1984, Axis este o companie cu sediul in Suedia, listata la bursa NASDAQ Stockholm sub numele de AXIS. Pentru mai multe informatii despre Axis, vizitati site-ul: www.axis.com

Despre ELKO Group si ELKO Romania

ELKO Group este unul dintre cei mai mari distribuitori de produse, solutii IT si electronice de consum din regiune, reprezentand 400 de producatori si oferind o gama larga de peste 40.000 de produse si servicii catre mai mult de 10.000 de companii, producatori de calculatoare, retaileri, integratori de sisteme din 31 de tari in Europa si Asia Centrala. Compania are peste 1.000 de angajati, iar cifra de afaceri a grupului in 2019 s-a ridicat la 1.883 de milioane USD (1.682 milioane EUR).

ELKO Romania face parte din Grupul ELKO si este specializata in distributia unei game largi de echipamente si solutii IT – PC-uri, componente, electronice home & office, telefoane mobile, software, solutii de infrastructura IT si de stocare, solutii de securitate, echipamente industriale, sisteme de comunicatii, solutii smart building si smart city – precum si electronice de consum. Compania comercializeaza produsele din portofoliu exclusiv prin intermediul partenerilor sai, companii revanzatoare (reselleri, retaileri, e-taileri, companii care proiecteaza, instaleaza si revand solutii IT, sisteme de comunicatii si supraveghere video), adresand toate canalele de distributie IT & Telecom. Mai multe informatii: www.elko.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *