Despre tratamentul durerii cronice (fibromialgie) prin tDCS (Sooma Therapy) explicate la clinica Dr. Dan Constantin

O inovație de succes în domeniul psihoterapiei este astăzi stimularea electrică transcraniană prin tDCS (Sooma Therapy), opțiune de tratament eficientă și sigură cu aplicabilitate și rezultate eficiente în peste 30 de țări la nivel mondial. Estimările specialiștilor fac referire la tratarea anuală a unui număr semnificativ de pacienți aflați în diferite stadii cu anumite nevoi mai mult sau mai puțin complicate. Tratamentul este unul apreciat și de mareile comisii din organizațiile de psihologie și psihoterapie care îndrumă tot mai mult populația către astfel de tipuri de tratament. Sooma Depression Therapy – Terapia Sooma este o opțiunea eficientă, de înaltă precizie pentru tratarea depresie, fenomen întâlnit tot mai des la persoane de toate vârstele sub diferite forme evaluate la diverse stadii de evoluție. Raportându-ne la studiile cercetătorilor din domeniu terapia prin tDCS (Sooma Depression Therapy) este un tratament care utilizează stimularea neinvazivă a creierului pentru a trata depresiei. Tehnica de stimulare utilizată se numește stimularea electrică transcraniană (tDCS). Așa cum se știe deja, depresia schimbă activitatea în anumite zone ale creierului în funcție de gradul de depresie, manifestat. Poate că și datorită procedurilor aparte utilizate în acest tip de procedură, lumea discută propagând informații și păreri despre cum acest model de terapie ajută pacienții. Este adevărat că lucrurile sunt văzute din perspective diferite însă cercetătorii afirmă că este o soluție extrem de inovativă.

Clinica Dr. Dan Constantin își propune să răspundă oricărei provocări de diagnostic prin metode inovative dar eficiente atunci când este nevoie. Timpul alocat research-ului dar și dezvoltării de metode noi, ajunge să facă diferența atunci când vine vorba de diversificarea în piață. Un bun exemplu în acest sens este Tratamentul durerii cronice (fibromialgie) prin tDCS (Sooma Therapy), fenomen explicat de specialiștii în domeniu ca fiind o metodă eficientă în ceea ce privește terapia depresiei. Terapia depresiei prin tDCS este o opțiune de tratament sigură și eficientă. Este o terapie cu rezultate dovedite, utilizată în 30 de țări din întreaga lume pentru tratarea anuală a sute de pacienți. Terapia este întotdeauna recomandată de către un profesionist din domeniul medical. Tratamentul constă în sesiuni zilnice a câte 30 de minute, timp de cel puțin trei săptămâni. În ceea ce privește rezultatele, majoritatea pacienților încep să observe o ameliorare a simptomelor depresive din a treia săptămână de tratament. Terapia este nedureroasă și complet sigură.

Mai multe informații despre tDCS – Stimulare Electrică Transcraniană Directă puteți citi accesând site-ul clinicii Dr. Dan Constantin urmând link-ul –

https://www.drconstantin.ro/stimulare-electrica-transcraniana-tdcs/. Informații complete prezentate de specialiștii în tratarea depresiei oferite pe larg pentru informarea pacienților.

Una dintre problemele principale cu care se confruntă însă, țări ca România și nu numai în această perioadă se rezumă la faptul că oamenii nu sunt conștienți de problemele pe care le au, motiv pentru care ajung din păcate să apeleze la specialiștii din domeniu mult prea târziu. Din nefericire este o problemă cu care foarte mulți specialiști din domeniu se confruntă motiv pentru care încearcă să combată prin diverse metode și tehnici acest aspect, lansând campanii de informare și prevenție în acest sens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *