Affidea anunta un nou parteneriat strategic cu lantul de farmacii Help Net

  • Pacientii Affidea Hiperdia, 10% reducere in farmaciile Help Net.

 

  • Pacientii Help Net pot accesa gratuit, pana la 31.12.2021, un pachet de analize (colesterol, glicemie) in clinicile Affidea Hiperdia Romania.

 

  • Speranta de viata in Romania este de 75,3 ani, in timp ce media in UE este de 80,8 ani. Parteneriatul celor doua companii este un prim pas al unui amplu proiect de constientizare a importantei medicinei preventive si a tratamentelor de ultima generatie.

Bucuresti, 9 decembrie 2021 – Affidea Romania are, incepand de astazi, un nou partener strategic, lantul de farmacii Help Net. Impreuna, cei doi jucatori importanti din domeniul sanatatii creeaza noi facilitati de acces la informatie, preventie si tratament pentru pacientii romani.

In prima etapa a acestui parteneriat, pacientii Affidea Hiperdia Romania beneficiaza de o reducere de 10% la orice produs achizitionat din farmaciile Help Net, iar pacientii Help Net pot accesa gratuit, pana la 31.12.2021, un pachet de analize (colesterol, glicemie) in clinicile Affidea Hiperdia Romania. Beneficiile sunt supuse unor termeni si conditii, disponibili pe www.affidea.ro si www.helpnet.ro.

Screenshot 2021-12-09 112303

”Acest parteneriat a fost creat din dorinta de a oferi pacientilor nostri suport pe toata durata procesului de preventie sau tratament, ce include in mod firesc partea de consultatie sau investigatie medicala, urmata de etapa in care pacientul va putea sa  ridice din farmacie, sau sa primeasca acasa medicamentele prescrise de medicii nostri. Am ales sa implementam acest proiect alaturi de unul dintre cele mai importante lanturi farmaceutice din tara, cu servicii de calitate si acoperire nationala, asemeni Affidea Romania, pentru a oferi un beneficiu real tuturor romanilor,” declara Razvan Predica, Country Manager Affidea Hiperdia Romania.

Parteneriatul celor doua companii este doar un prim pas al unui amplu proiect de constientizare a importantei medicinei preventive si a tratamentelor de ultima generatie.

Screenshot 2021-12-09 112333

”Proiectul ofera o serie de beneficii incrucisate pentru pacientii Affidea Hiperdia si Help Net, urmand ca, pe viitor, sa implementam noi formule de facilitare a accesului la medicatie si informare, cu grija si atentie catre oameni, contribuind astfel la starea de bine a pacientilor nostri. Parteneriatul cu reteaua de clinici Affidea Hiperdia vine in intampinarea viziunii noastre de a fi cel mai bun furnizor de servicii integrate de sanatate din Romania.” precizeaza Sebastian Ring, Managing Director Help Net / Farmexim.

Educatia si preventia reprezinta obiective importante pentru cele doua companii si pentru anul viitor, Affidea Romania deruland deja programe de constientizare si educare a publicului, iar Farmaciile Help Net avand un lung istoric de campanii de preventie si informare dedicate pacientilor.

”Speranta de viata in Romania este de 75,3 ani, in timp ce media in UE este de 80,8 ani, motiv pentru care punem un foarte mare accent pe preventia medicala, pe faptul ca publicul trebuie sa fie informat, dar si sprijinit prin formule eficiente si concrete cum este aceasta,” completeaza oficialul Affidea Hiperdia Romania.

Despre Help Net

Infiintata in 1998, compania Help Net Farma opereaza unul dintre cele mai mari lanturi farmaceutice din Romania. Help Net se afla in top 3 lanturi de farmacii din Romania, cu peste 400 de unitati deschise la nivel national si aproximativ 2500 de angajati.

Din 2018, farmaciile Help Net si distribuitorul de medicamente Farmexim fac parte din concernul german PHOENIX group, lider european in servicii integrate de sanatate. PHOENIX group are o prezenta activa in 26 de tari, peste 39.000 de angajati, o retea de 161 de centre de distributie si 2.800 de farmacii in 14 tari europene.

Despre Affidea Romania

 

Affidea Romania face parte din Grupul Affidea, unul dintre liderii europeni in servicii de diagnostic imagistic de inalta performanta, ambulatoriu si tratament al cancerului.

Affidea Romania pune la dispozitia pacientilor o gama extinsa de servicii medicale: consultatii de specialitate, analize de laborator, imagistica medicala de inalta performanta. In anul 2017, Grupul Affidea a achizitionat toate centrele Hiperdia din Romania, care au fost ulterior modernizate si dotate cu echipamente medicale de ultima generatie.

Grupul Affidea furnizeaza, la nivel european, servicii medicale prin cele peste 308 centre de diagnostic imagistic de inalta performanta, laboratoare de analize medicale si centre de tratament al cancerului, folosind tehnologii medicale de ultima generatie la nivel mondial.

Astazi, Grupul Affidea opereaza in 15 tari: Polonia, Ungaria, Romania, Bosnia si Hertegovina, Croatia, Grecia, Italia, Turcia, Republica Ceha, Portugalia, Spania, Irlanda, UK, Elvetia si Lituania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *