Anna Arwidi este noul Director Regional pentru Europa de Est al Axis Communications

Axis Communications, companie lider al industriei de echipamente video de retea, anunta numirea lui Anna Arwidi ca Director Regional pentru Europa de Est, Turcia, Rusia si Comunitatea Statelor Independente.

In ultimii ani, Anna a detinut functii precum Business Development Manager – Retail Solutions si Global Partner Manager in cadrul Axis Communications, iar anterior a fost Vicepresedinte Vanzari si Marketing la Cognimatics AB, companie ce a devenit parte a grupului Axis in 2016.

Anna Arwidi

„Europa de Est este una dintre cele mai interesante si promitatoare regiuni pentru Axis Communications. In ultimii doi ani am identificat o serie de oportunitati de business in aceasta regiune, pe care, cu ajutorul partenerilor locali, le vom aborda si vom consolida astfel viziunea Axis de a construi o lume mai inteligenta si mai sigura. Sunt fericita ca m-am alaturat unei echipe atat de puternice, intr-un moment atat de interesant”, a declarat Anna Arwidi despre noua ei pozitie.

Potrivit Anna Arwidi, Axis este o companie concentrata pe inovare, pe o imbunatatire permanenta a produselor si solutiilor si pe mentinea angajamentului fata de valori precum sustenabilitate, credibilitate si standard etic inalt.

Anna are peste 20 de ani de experienta in dezvoltarea de activitati pentru organizatii globale mici, mijlocii si mari din industria tehnologiei, IT si securitate. Este absolventa a Scolii de Afaceri, Economie si Drept din Göteborg si a Universitatii de Economie din Viena in domeniile administrarii afacerilor si economiei.

Despre Axis Communications

Axis contribuie la dezvoltarea unei lumi mai inteligente si mai sigure, prin crearea de solutii inovative, care ajuta la imbunatatirea securitatii si ofera noi moduri de dezvoltare a afacerilor. Ca lider al industriei de echipamente video de retea, Axis ofera produse si servicii de supraveghere si analiza video, control acces si sisteme audio complete. Axis are peste 3.000 de angajati in peste 50 de tari si colaboreaza cu parteneri din intreaga lume pentru a oferi solutii. Fondata in 1984, Axis este o companie cu sediul in Suedia, listata la bursa NASDAQ Stockholm sub numele de AXIS. Pentru mai multe informatii despre Axis, vizitati site-ul: www.axis.com. Live la: https://www.facebook.com/AxisCommunicationsRomania/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *