ELKO Romania anunta extinderea seriei AXIS M50 cu trei noi modele

Bucuresti, 28.04.2022 – ELKO Romania, companie membra a grupului ELKO, unul dintre cei mai mari distribuitori de produse, solutii IT si electronice de consum din regiune, anunta disponibilitatea pe piata locala a trei noi camere Axis compacte, ideale pentru companiile mici si mijlocii. Modelele dispun de functionalitate PTZ, zoom optic 5x si zoom digital de 10x, oferind imagini de ansamblu cuprinzatoare si un nivel de detaliu crescut.

Camerele sunt de marimea unei palme, avand un diametru de doar 130x63mm, concepute sa se integreze discret in orice mediu. Modelul AXIS M5074 realizeaza o monitorizare video clara, la o rezolutie HDTV de 720p/1 MP, in timp ce modelele AXIS M5075 si AXIS M5075-G dispun de un senzor HDTV de 1080p/2 MP. In plus, modelul AXIS M5075-G ofera conectivitate I/O wireless cu dispozitivele Z-Wave Plus®, pentru a facilita comunicarea cu pana la sase dispozitive.

Retail ELKO AXIS_M50

Caracteristicile principale:

  • PTZ cu zoom optic de 5x si zoom digital de 10x;
  • Autofocalizare si WDR;
  • Sistem de analiza incorporat;
  • Z-Wave pentru dispozitivele inteligente;
  • Caracteristici de securitate cibernetica integrate.

Datorita functiilor de ultima generatie, noile modele pot fi folosite atat pentru o crestere a nivelului de securitate, cat si pentru obtinerea de informatii –  incorporeaza sisteme de analiza care le transforma intr-un instrument de afaceri util in luarea deciziilor cu privire la desfasurarea operatiunilor si alocarea resurselor. De exemplu, camera poate activa in mod automat o alarma de fiecare data cand volumului sonor dintr-o locatie depaseste un anumit prag.

Noile camere sunt deja disponibile in oferta ELKO Romania.

Despre ELKO Group si ELKO Romania

ELKO Group este unul dintre cei mai mari distribuitori de produse, solutii IT si electronice de consum din regiune, reprezentand 400 de producatori. Compania ofera o gama larga de produse si servicii catre mai mult de 10.000 de retaileri, producatori de calculatoare, integratori de sisteme si companii din diferite domenii, in 11 tari din Europa. Compania are peste 1.500 de angajati, iar cifra de afaceri a grupului in 2020 s-a ridicat la 2.2 miliarde USD (1.9 miliarde EUR).

ELKO Romania face parte din Grupul ELKO si este specializata in distributia unei game largi de echipamente si solutii IT – PC-uri, componente, electronice home & office, telefoane mobile, software, solutii de infrastructura IT si de stocare, solutii de securitate, echipamente industriale, sisteme de comunicatii, solutii smart building si smart city – precum si electronice de consum. Compania comercializeaza produsele din portofoliu exclusiv prin intermediul partenerilor sai, companii revanzatoare (reselleri, retaileri, e-taileri, companii care proiecteaza, instaleaza si revand solutii IT, sisteme de comunicatii si supraveghere video), adresand toate canalele de distributie IT & Telecom. Mai multe informatii la: www.elko.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *