Invitatie la intalnire cu mari dezvoltatori imobiliari

Intalniti mari dezvoltatori imobiliari si aflati ce produse si servicii au in vedere pentru reducerea costurilor de utilizare a noilor spatii construite.
Participati la conferinta „Spre cladiri aproape zero energie”, organizata pe 29 octombrie, la Bucuresti!
Stabiliti contacte directe cu reprezentanti ai marilor proiecte imobiliare !
Invitatie la intalnire cu mari dezvoltatori imobiliari
In cadrul conferintei cei mai importanti dezvoltatori imobiliari vorbesc despre masurile pe care le au in vedere pentru a reduce costurile cu energia electrica, pentru a diminua pierderile de energie si in general pentru a face cat mai sustenabile noile clădiri.

Confirmari de participare (pana pe 19 oct): Skanska, S Group, Portland Trust, Hanner, PointPark Properties P3, Forte Partners, Portico Investments, Sema Park New Project, Media City, Metropolitan Residence, Alesonor, Hercesa, Development AG, Gran Via.

Va invitam sa participati la conferinta ce va avea loc pe 29 octombrie la Bucuresti. Pentru detalii suplimentare nu ezitati sa ne contactati.

Inscrierile se fac pana cel tarziu pe 23 octombrie.

Faceti-va cunoscute produsele si serviciile dvs catre dezvoltatori si antreprenori din constructii.

Accesati www.arenaconstruct.ro pentru a descarca formularul de participare.

Pentru detalii suplimentare contactati-ne la tel: 0735 010 169, 021 222 97 67, email: contact@arenaconstruct.ro

Despre Arena Construct
ARENA CONSTRUCTIILOR
· Cea mai raspandita revista specializata in constructii ! Peste 60.000 de cititori lunar, cumulat prin suporturile print, on –line si emailing.
· Cititori de top din domeniu: factori de decizie din societati cu activitati in constructii si domenii conexe: dezvoltatori, antreprenori de constructii civile si industriale, producatori si prestatori de servicii pentru sectorul constructiilor, specialisti
–formatorii de opinie pe piata de constructii. Cititorii interesati de noutatile si tendintele in constructii ocupa functii de top si middle management.
Cu experienta din 1998 in presa de specialitate, ARENA Constructiilor ofera cititorilor sai – beneficiari, proiectanti, constructori, producatori
de materiale de constructii si prestatori de servicii pentru constructii – cele mai importante informatii din sectorul constructiilor si piata
imobiliara.
Adresa: str. Lt col. Paul Ionescu, nr 6A, sector 1, Bucuresti, cod postal 011084. Telefoane: +4021-222.97.67, +4021-222.98.04, Fax: +4021.222.98.04, +4021.222.97.67, contact@arenaconstruct.ro www.arenaconstruct.ro

Citeste mai mult: Invitatie la intalnire cu mari dezvoltatori imobiliari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *