4 500 de candidati au vizitat targul de cariera Angajatori de TOP Timisoara. Urmeaza editia din Bucuresti Citeste mai mult: 4 500 de candidati au vizitat targul de cariera Angajatori de TOP Timisoara. Urmeaza editia din Bucuresti

Timisoara, 21 octombrie 2015 La sfarsitul saptamanii trecute s-a incheiat cea de-a saptea editie a celui mai mare targ de joburi din Banat, Angajatori de TOP Timisoara. Centrul Regional de Afaceri a gazduit peste 50 de companii care au prezentat cele 2000 de pozitii disponibile. 4 500 de vizitatori au interactionat cu reprezentantii companiilor si au aflat detalii despre pozitiile deschise. Reprezentantii companiilor s-au declarat multumiti de candidatii prezenti la targ, multi dintre acestia au spus ca se asteapta la ocuparea unui procent ridicat din totalul pozitiilor disponibile, in urma participarii la eveniment.

4 500 de candidati au vizitat targul de cariera Angajatori de TOP Timisoara. Urmeaza editia din Bucuresti

Pozitii disponibile la Angajatori de TOP Timisoara. Peste 2000 de oportunitati de cariera au fost prezentate de cele mai mari companii din tara. Peste 200 dintre aceste oportunitati au fost programe de internship sau trainee, dedicate studentilor si proaspat absolventilor. Companiile care au fost prezente la eveniment au reprezentat domenii diverse de activitate: de la IT&C, pana la Inginerie, Retail, BPO sau Vanzari.

In privinta nivelului de experienta al celor care au vizitat evenimentul Angajatori de TOP Timisoara, 38% dintre candidati au fost persoane cu sub 1 an de experienta, 19% intre 1-3 ani de experienta, 9% intre 3-5 ani experienta, iar 34% cu peste 5 ani de experienta.

Cele peste 50 de companii care au participat la eveniment cu dorinta de a gasi candidatii potriviti, au oferit un feedback pozitiv legat de participarea la targul de cariera Angajatori de TOP Timisoara.

„Evenimentul Angajatori de TOP Timisoara (16-17 octombrie 2015) a fost foarte bine organizat si promovat, a facilitat contactul intre angajatori si candidati. Ne asteptam ca in urma participarii la acest eveniment sa inchidem 30% din pozitiile vacante in cadrul companiei.” – Popescu Elena, Specialist Resurse Umane, BOSCH Service Solutions.

„Angajatori de TOP este targul de cariere in care angajatorul intalneste candidatul potrivit. Pentru berg COMPUTERS, in procesul de recrutare, evenimentul este important si eficient deoarece ofera prilejul unei prime intalniri intre candidat si angajator, intalnire in care se contureaza asteptarile candidatului si nevoile angajatorului.” – Valentina Mitroi, IT Recrtuiter, berg COMPUTERS.

„Am participat la aceasta editie a targului in ideea completarii angajatilor/posturilor vacante din cadrul companiei noastre. In urma primului screening al CV-urilor speram sa reusim sa angajam 2-3 programatori.” – Daniel Giurea, General Manager, RapidSolution Software.

„Targul de joburi este o oportunitate de cariera pentru toti candidatii ce isi cauta un loc de munca in cadrul companiilor participante. Pentru noi reprezinta posibilitatea de a interactiona cu potentialii candidati ce vor sa ne cunoasca si sa afle mai multe despre oferta noastra variata de joburi. Cautam tinere talente care sa se alature echipei si sa-si dezvolte o cariera de succes in domenii precum: vanzari, logistica, dar si in departamentele din sediul Central Bucuresti” – Estera Arghelescu, Training & Employer Branding Manager, Kaufland Romania.

„In planul nostru de recrutare IT vom include participantii la workshop-ul sustinut in cadrul targului, acestia fiind potriviti cu profilul pe care noi il cautam, cat si pe cei care ne-au vizitat la stand si care au abilitati si cunostinte pe care noi le cautam.” – Jigovan Nada, Recruitment Business Partner, Alcatel-Lucent.

Dupa editia din Timisoara, Angajatori de TOP continua la Bucuresti, joi si vineri, pe 22-23 octombrie si pe www.hipo.ro intre 2-15 noiembrie. Accesul la editia din Bucuresti se va face in zilele de joi, intre orele 10.00-17.00 si vineri, intre 10.00-19.00, la Sala Palatului. “Ne bucuram pentru rezultatele celei de-a 7-a editii a celui mai mare targ de cariera din Banat si pentru feedback-ul pozitiv primit atat din partea companiilor participante, cat si a candidatilor prezenti. In aceasta toamna am observat o imbunatatire a modului in care cei care sunt in cautarea unui job s-au prezentat la targ, seriozitatea cu angajatorii prezenti. Evenimentul Angajatori de TOP ramane cel mare mare eveniment de recrutare si employer branding la nivel national, care ofera candidatilor un cadru potrivit de interactiune” – Dumitrita Ghenciu, Project Manager, Angajatori de TOP Timisoara.

Despre Catalyst Solutions SRL

In Catalyst, dezvoltam solutii pentru identificarea si selectia tinerilor cu potentialul si experienta de a-si dezvolta o cariera intr-o companie de top. In aproape 3 ani, am dezvoltat si implementat cu succes peste 80 de proiecte de consultanta care au implicat dezvoltarea de mesaje si strategii de promovare pentru identificarea si atragerea de candidati valorosi, atat pentru profiluri de absolventi dar si pentru tineri cu experienta de pana la 7 ani. Solutiile pe care le propunem sunt masurabile, eficiente din punct de vedere al costurilor si fundamentate pe date statistice legate de perceptia si asteptarile pe care tinerii le au fata de angajatori. Cele mai importante proiecte nationale: Angajatori de TOP [cel mai mare targ de cariera pentru tineri profesionisti din Romania], Studiul Ce isi doresc tinerii profesionisti, Top Talents Romania [proiect care identifica si premiaza la nivel national tineri cu rezultate remarcabile], www.hipo.ro [portal de cariera dedicat tinerilor profesionisti pe care pot fi gasite oportunitatile curente din cele mai importante companii din Romania].

Citeste mai mult: 4 500 de candidati au vizitat targul de cariera Angajatori de TOP Timisoara. Urmeaza editia din Bucuresti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *