Necesitatea unui acumulator extern

Piata telefoanelor mobile este acaparata in acest moment de smartphone-uri. Spre deosebire de telefoanele mobile clasice, acestea nu sunt destinate doar pentru convorbiri telefonice, ci sunt destinate si pentru anumite activitati. Acest lucru este posibil datorita aplicatiilor care se regasesc pe aceste telefoane mobile. Datorita acestor aplicatii, autonomia smartphone-urilor nu este una foarte ridicata, motiv pentru care este nevoie ca orice utilizator de smartphone sa aiba la indemana un acumulator extern. Pentru utilizatorii de smartphone-uri Nokia, Sony, Samsung, Apple, HTC, precum si pentru cei care detin un smartphone LG, acumulatorul extern Icharge Slim Pro Aluminum este din punctul meu de vedere cea mai buna solutie. Pe ce ma bazez cand zic acest lucru? Pe avantajele pe care acest tip de acumulator extern le ofera utilizatorilor. Dintre acestea, cele mai importante sunt:
vetter
– Avand in vedere ca acumulatorul extern va fi oriunde esti si tu, acesta trebuie sa fie rezistent la intemperii precum si la socurile la care va fi supus. Acumulatorul Icharge Slim Pro Aluminum este confectionat din aluminiu, motiv pentru care acesta nu se va uza foarte usor, chiar daca va fi utilizat intens. Pe langa aceasta utilitate, aluminiul ofera si o senzatie placuta la atingere precum si un aspect vizual placut.
– Acest tip de acumulator extern este dotat cu doua porturi USB, motiv pentru care se pot incarca simultan doua smartphone-uri, lucru care mie mi se pare un mare avantaj.
acumulator
– Porturile USB utilizeaza o tehnologie speciala de incarcare, motiv pentru care, dispozitivul conectat la acumulator este detectat automat. De asemenea, tot datorita acestei tehnologii, se regleaza automat amperajul, motiv pentru care sunt eliminate riscurile ce pot aparea in timpul incarcarii.
– Prezenta unei lanterne in constructia acestui acumulator extern mi se pare un alt avantaj. Aceasta poate fi aprinsa sau stinsa prin apasarea butonului de pornire.

– Deoarece autonomia scazuta a smartphone-urilor este motivul pentru care recomand acest tip de acumulator extern, trebuie sa mentionez si avantajele acestuia, din punct de vedere al autonomiei, nu-i asa? Asadar, acest tip de incarcator extern, este capabil sa reincarce acumulatorul smartphone-ului in aproximativ 2 ore. Durata de reincarcare a acumulatorului extern este de aproximativ 5 ore.
In concluzie, datorita acestor avantaje recomand asa cum am scris si la inceputul acestui articol, achizitionarea acumulatorului extern Icharge Slim Pro Aluminum.

Cele mai frecvente vicii

Cei care prefera sa fumeze o narghilea Bucuresti la Azuko, cel mai probabil au un viciu si anume fumatul. Insa, nu toti. Sunt persoane care fumeaza doar ocazional. Ca sa poti spune ca ai un viciu, trebuie sa faci un anumit lucru frecvent.

Daca obisnuiesti sa vii des la Azuko pentru a fuma o narghilea, cel mai probabil ai un viciu. Fumatul este un viciu adesea intalnit, fie ca vorbim de tigari clasice, electronice sau narghilea. Cei care fumeaza sunt constienti de faptul ca fumatul nu face bine sanatatii, insa, un viciu e greu de lasat.

Un alt viciu frecent intalnit este cafeaua. Sunt oameni dependenti de cafea, oameni care nu se simt bine si nu pot face nimic daca nu si-au fumat cafeaua de dimineata. Cafeaua poate dauna, dar poate fi si benefica pentru sanatate. Cercetatorii au ajuns la concluzia ca boabele de cafea au in componenta lor anumiti antioxidanti care daca sunt consumati moderat ajuta la: reducerea tensiunii, reducerea aparitiei Alzheimerului sau la imbunatatirea raspunsului insulinei. Totodata, cafeaua ii ajuta pe cei deprimati sa fie mai plini de viata.

Un alt viciu este si alcoolul. Consumul de alcool in exces nu este incurajat sub nici o forma. Una e sa consumi moderat alcool si total alta este sa faci excese. Consumul excesiv de alcool te poate afecta si pe tine, dar si pe cei din jurul tau.
Drogurile sunt alte vicii frecvent intalnite. Ele trebuie evitate sub orice forma si sub orice cantitate. In Romania, ca si in alte tari este interzis consumul de droguri. Fereste-te de acest viciu, indiferent de varsta pe care o ai.

Nu trebuie insa sa consumi anumite alimente/bauturi/substante pentru a avea un viciu. Vicii sunt considerate a fi si anumite activitati.
Jocurile de noroc, de exemplu, pot fi vicii foarte daunatoare si foarte greu de invins. Multe persoane sunt dependente de jocurile de noroc si cu greu se pot lasa de ele. Ajung astfel sa piarda foarte multi bani si sa-si distruga familia sau relatiile cu prietenii. Este un viciu foarte daunator de care trebuie sa scapi.
Tot un viciu este considerata a fi si dependenta de jocurile pe PC sau pe telefon. Unele persoane exagereaza cu astfel de practici, ceea ce nu e absolut deloc bine.

Sunt insa si vicii bune. Acestea sunt frecvent intalnite. Viciile benefice sunt: sportul, lenevitul in pat, cititul, dar si alte activitati care pot fi benefice pentru sanatate.
Tu alegi modul in care vrei sa traiesti. Tu alegi daca vrei sa-ti otravesti organismul, sau sa il faci mai puternic. Tu alegi daca faci sport, sau daca joci jocuri de noroc. Depinde mult de vointa pe care o ai si de preferintele pe care le transformi in vicii.
Oamenii nu trebuie criticati pentru viciile pe care le au, ci trebuie incurajati intr-un mod potrivit sa se lase de ele. Nu trebuie sa acuzi mereu oamenii care au diverse vicii, ci sa le vorbesti frumos si sa le explici cum le afecteaza viata si cum pot scapa de ele.

Bucura-te moderat de tot ceea ce iti ofera viata si sanatatea ta nu va fi in pericol.

Antrenamente sportive inteligente – Cele mai cool gadgeturi pentru sesiunile de jogging

Odată cu instalarea sezonului de primăvară, pasionaţii de sport tind să renunțe la orele de fitness petrecute în sălile de sport și să-și desfășoare activitățile de întreținere în aer liber. În acest sens, QuickMobile, cel mai mare specialist în tehnologie din România, recomandă un kit de accesorii ideal pentru buna desfășurare a celor 30 minute de sport în fiecare zi.

„Ne-am obișnuit până în acest moment cu faptul că pasionaţii de sport își doresc accesorii care să le completeze ținutele și care să nu le îngreuneze activitățile zilnice, funcționalitatea acestora și designul fiind cele mai importante criterii în achiziția lor”, a declarat Tudor Țiboc, Director General QuickMobile.

Astfel, pentru activitățile sportive desfășurate în aer liber, precum jogging-ul sau ciclismul în parc, din kit-ul sportivilor amatori, dar atenţi la detalii, nu trebuie să lipsească o brățară de fitness și o pereche de căști conectată la un smartphone protejat printr-o husă de calitate superioară.

Inovative prin design, dar și prin utilizabilitate, brățările fitness s-au dovedit a fi partenerul de nădejde al oricărui sportiv, indiferent de nivelul de experiență. În funcție de modelul ales, acestea pot monitoriza pașii, distanța parcursă, numărul de calorii arse, precum și intensitatea și durata activității. În plus, pentru a răspunde exigențelor, acestea sunt disponibile într-o gamă variată de culori.

Este universal cunoscut faptul că un playlist antrenant joacă un rol important în motivația fiecărui program de antrenament. Ce este important de reținut în acest sens însă, este forma căștilor, iar conform QuickMobile, modelul ideal este cel care se fixează după urechi, oferind astfel un confort sporit, dar și un sunet natural.

Nu în ultimul rând, pentru a beneficia de un confort optim în timpul antrenamentelor, se recomandă ca telefonul mobil să fie prins de braț printr-o husă specială, și nu în buzunar. Și în acest sens, posibilitățile de culori sunt numeroase, astfel încât modelul ales să fie pe placul fiecărui utilizator.

„De altfel, pentru cei care doresc să nu simtă o greutate pe brațe, există și posibilitatea înlocuirii husei speciale cu o borsetă la fel de practică. Modelele produse de Celly, de exemplu, sunt suficient de încăpătoare pentru a susține atât telefonul, cât și cheile de la casă și, în plus, sunt dotate cu un spațiu special pentru căști”, a menționat reprezentantul companiei.

Bineînțeles, kit-ul poate fi personalizat în funcție de preferințele fiecărui sportiv în parte și de bugetul disponibil pentru acesta, care se poate situa în jurul sumei de 600 lei.

Despre QuickMobile

După 11 ani de la înființare, QuickMobile a devenit cel mai mare specialist în tehnologie din România, datorită portofoliului extins și a disponibilității produselor în stoc.

QuickMobile.ro este unul dintre cele mai importante magazine online de telefoane, tablete, gadgeturi și accesorii din România, fiind completat de o rețea de puncte de vânzare în cele mai mari centre comerciale din țară.

Compania s-a extins pe piața internațională prin lansarea magazinului online QuickMobileShop.com, care livrează în toate cele 28 de state din cadrul Uniunii Europene. QuickMobile a externalizat operațiunile de service (reparație/înlocuire) către service-urile autorizate de producători, iar odată cu extinderea business-ului pe plan internațional, a lansat și platforma Service-Return.com, prin care clienții care solicită operațiuni de service o pot face simplu și rapid, oriunde din Europa.

Printre serviciile oferite de QuickMobile se numără Service Express (prioritate în service-urile autorizate și reparație în maxim cinci zile), 28 de zile drept de retur (de care beneficiază atât persoanele fizice, cât și cele juridice), plata securizată cu cardul, transport gratuit și prioritate la livrare pentru toate comenzile achitate cu cardul, împachetare premium, plata în rate fixe (fără dobândă prin Card Avantaj, Star BT și Bonus Card), deschiderea coletului la livrare, livrare rapidă prin Fan Courier (coletul ajunge în 24 de ore), Service Return cu transport tur-retur gratuit oriunde în Europa, Tax Free (clienții din zonele non-UE pot solicita restituirea TVA), plata prin Bitcoin, Shopping în Avanpremieră (prin care clienții pot beneficia de produse disponibile în exclusivitate în România pentru o anumită perioadă de timp), Gift Card (pentru cei care nu știu ce cadou să ofere), Reduceri de QuickEnd (promoții speciale în fiecare weekend), plata la livrare (se plătește doar la livrarea coletului) și Card de fidelitate LYONESS (cashback și shopping points la orice produs cumpărat).

În judeţul Hunedoara, procesul de eliberare a titlurilor de proprietate se apropie de final

În urma acţiunilor întreprinse de Comisia judeţeană de fond funciar şi de către conducerea Prefecturii în prezent, la nivelul judeţului Hunedoara au fost eliberate 99,9% din titlurile de proprietate pentru terenuri agricole şi păduri potrivit Legii 18/1991 si a Legii 1/2000, iar până la 1 iunie 2004 urmează să fie eliberate şi ultimele 120 de titluri de proprietate din totalul de 60.001 titluri de eliberat la nivelul judeţului.

La sediul Prefecturii judeţului Hunedoara a avut loc, ieri 27.05.2004 o nouă şedinţă a Comisiei judeţene de Fond Funciar în care s-au făcut ultimele completări pentru validarea unor suprafeţe de terenuri agricole şi forestiere la care se înregistraseră omisiuni din partea comisiilor locale. De asemenea, în cadrul şedinţei au fost discutate propunerile comisiilor locale privind stabilirea dreptului de proprietate privată asupra terenurilor pentru veteranii de război, conform Legii nr. 44/1994 republicată şi Hotărârii Guvernului 1217/2003.
Prefectul judeţului Hunedoara, dl. Aurelian Serafinceanu apreciază că atingerea procentului de 99,9% titluri de proprietate eliberate poate fi considerată este o realizare deosebită a comisiei judeţene de fond funciar avându-se în vedere că judeţul Hunedoara a pornit în această acţiune iniţiată de Guvernul României cu un handicap de circa 7.000 de titluri de proprietate declarate ca înmânate în perioada 1996-2000, dar care, de fapt, nu fuseseră nici măcar discutate în comisiile locale.
„A fost o muncă extraordinară şi, cu ajutorul comisiilor locale de fond funciar, comisia judeţeană, pe care o conduc, a reuşit să recupereze acest handicap, iar în prezent, în judeţul Hunedoara au fost eliberate 99,9% din titlurile de proprietate. Eu, fiind un capitalist convins, am respectat întotdeauna proprietatea şi mă bucură faptul că am reuşit să le oferim oamenilor posibilitatea de a-şi vedea îndeplinită dorinţa de a deveni proprietari pe terenurile care le aparţineau, de fapt, de drept”, consideră prefectul judeţului Hunedoara.