Nimic nu indeseste si nu lungeste parul ca extensiile

Cunosc femei care au cheltuit o avere pe suplimente alimentare, sampoane, dispozitive de masaj capilar si stimulente de crestere si indesire a parului dorind sa-si recapete coama leonida de altadata. Totul a fost in zadar. Ba au bagat parul si in diverse fierturi: radacina de brusture amar si urzica sau ceai din pleava de fan. Au aplicat masti din ou crud, ulei de masline si scortisoara, iar cand au scos amestecul de pe cap, au mai rupt cateva fire de par si au mai incalcit altele.
Va spun eu: “Cea mai sigura metoda de indesire si lungire a podoabei capilare o reprezinta
extensii de par!”

Stiu ca aveti prejudecati, iar acesta nu este un lucru bun. Nu este vorba sa vi se puna “par mort”, adica artificial in parul vostru, fiindca extensiile din par de calitate Remy nu se deosebeste de parul natural si au urmatoarele caracteristici:

-au aspect natural, lucios, sanatos, care se mentine in timp
-sunt groase de sus pana jos ceea ce asigura un volum aparte parului dumneavostra, stiut fiind ca parul natural se subtiaza pe masura ce se lungeste. Extensiile noastre nu sunt asa.
-pot fi intretinute ca si parul dumneavoastra fiindca impreuna alcatuiesc o unitate care nu se mai diferentiaza, deci le puteti vopsi, spala, tunde si coafa fara grija
-sunt sanatoase si moi la atingere, bine fixate de parul vostru, nu riscati sa se observe sau sa cada de la locul lor
-parul de calitate Remy este prelucrat manual si aranjat in asa fel, incat sa nu se incurce si sa nu deterioreze parul natural al celei care-si pune extensii.

Cu extensii de par vei obtine sigur efectul dorit asupra podoabei capilare la un pret rezonabil, in timp ce celelalte tratamente si procedee nu sunt garantate. In concluzie, daca vrei un par de invidiat lung si des, pune-ti extensii!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *