SEO inseamna vizibilitate

Artistii, politicienii si oamenii de afaceri au in comun nevoia de vizibilitate. In lumea afacerilor cel putin, aceasta nevoie a aparut cu mult inaintea Internetului – mai exact, inca din Antichitate, daca nu cumva chiar mai demult. In „era pre-marketingului”, cum numesc unii autori Antichitatea si Evul Mediu, vremuri in care „motoarele de cautare” erau ochii iar nevoia de advertising era cu mult mai mare decat stiinta de carte a „publicului platitor”, „brand awarness-ul” se realiza prin intermediul firmelor pictate. Comerciantii, artizanii si prestatorii de servicii recurgeau la imagini care sugerau natura ocupatiei lor (carciumar, cizmar, croitor) ori a serviciilor si produselor oferite.

Dupa 1990, anul aparitiei Internetului, lucrurile au devenit mai simple si, in acelasi timp, mai complicate. Locul tarabelor si al dughenelor din „era pre-marketingului” a fost luat de paginile de web, iar locul firmelor cu texte si imagini colorate a fost luat de motoarele de cautare. Ca urmare, a aparut si nevoia optimizarii functionarii acestor motoare de cautare in sensul dorit de beneficiar (posesor de pagina de web), adica de SEO (Search Engine Optimization). SEO este unul dintre cele mai importante instrumente de promovare ale marketinguui online, prin utilizarea caruia se obtine situarea unui website pe o pozitie cat mai buna in motoarele de cautare: Google (cel mai popular in momentul de fata), Yahoo, Bing, DuckDuckGo, Lycos (aparut in 1994, este poate cel mai vechi motor de cautare existent la aceasta data) etc.

Infiintata in anul 2008, IteXclusiv este o companie 100% romaneasca, ai carei specialisti ce au in portofoliu peste 350 de proiecte de web duse la bun sfarsit ofera servicii de SEO de exceptie.Cu IteXclusiv veti beneficia de o optimizare totală a unui site nou sau existent: imaginile, linkurile, cuvintele cheie, contentul, totul poate fi îmbunătățit pentru a atrage vizitatori.
Retineti ca o mai buna vizibilitate pe Internet inseamna vinderea mai multor produse sau servicii, ceea ce se traduce atat prin pastrarea si chiar inmultirea locurilor de munca cat si prin cresterea cifrei de afaceri si a profiturilor. Iar pentru asta, aveti nevoie de serviciile IteXclusiv!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *