Banda magnetica – aplicatii ale acestui material

Exista diverse materiale folosite in scop publicitar, insa apar si solutii noi tot timpul, care au tot felul de avantaje in comparatie cu cele folosite pana acum. Un exemplu foarte bun este banda magnetica. Ai cumparat vreodata un magnet de frigider cu o ilustratie specifica locului unde ai fost in vacanta? Aceste suveniruri sunt de fapt imprimari facute pe folie magnetica sau pe banda magnetica.

O alta aplicatie a benzilor magnetice, cunoscuta deja de multa lume este acea fotografie magnetica pe care o primesti la nunti dupa ce ai intrat in cabina foto. Indiferent ca e vorba de un suvenir de la mare sau dintr-un oras in care ai fost in vizita, sau e vorba de o fotografie de la cabina foto de la o nunta sau un botez la care ai participat, aceste imagini magnetice pot fi lipite pe frigider sau pe alta suprafata metalica, datorita faptului ca sunt imprimate pe benzi magnetice.

Daca ai nevoie de banda magnetica, exista multe magazine fizice in care gasesti aceste produse, alaturi de altele asemanatoare, cum e de exemplu folia magnetica sau benzile autoadezive.

Din benzi magnetice se pot realiza si rame pentru fotografii, pe care le poti lipi apoi tot pe frigider sau pe alte suprafete. Desi in principiu ele sunt negre, benzile acestea pot fi disponibile si in alte culori.

Banda magnetica nu se foloseste doar in scop publicitar. De exemplu, un anumit tip de banda este folosit la organizarea spatiilor unor depozite sau supermarketuri. Benzile magnetice autoadezive pot fi folosite oriunde, chiar si pe materiale ca lemnul sau piatra.

Exista si folie feroasa imprimabila cu o fata alba, pe care se pot imprima direct poze sau imagini, sigle sau ce iti doresti. Exista si benzi de exterior, care rezista la umiditate si raze ultraviolete. Important este sa faci alegerea potrivita in ceea ce priveste banda sau folia magnetica pe care o cumperi.

Daca ai nevoie de banda magnetica, gasesti in magazinul online PIN diverse produse de acest tip: benzi magnetice si feroase, folii magnetice, benzi autoadezive si multe altele. Comanda online, e mai usor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *