Keysight Technologies si Samsung testeaza cu succes interoperabilitatea pentru accelerarea dezvoltarii si implementarii de retele 5G

Cele doua companii livreaza o arhitectura flexibila pentru 5G NR si LTE incluzand protocoale, teste de capacitate si simulatoare de canale radio.

Bucuresti, 4 aprilie 2018 – Keysight Technologies, Inc. (NYSE: KEYS), una dintre cele mai mari companii de tehnologie din lume care ajuta companii, furnizori de servicii si administratii guvernamentale sa accelereze inovatia pentru o lume mai conectata si mai sigura, anunta incheierea cu succes a testelor de interoperabilitate intre solutia Keysight de emulare a dispozitivelor clientilor (UE) si noua statie de baza 5G a Samsung, bazata pe standardele 5G New Radio (NR).

„Samsung este lider in tehnologii 5G, iar Keysight se bucura sa realizeze impreuna cu acestia testarea pentru 5G gNB in spectru sub-6 Ghz”, a spus Kailash Narayanan, Vice President and General Manager, Wireless Device and Operators group, Keysight Technologies. „Vom continua sa ne dezvoltam solutiile de emulare a dispozitivelor clientilor astfel incat sa putem livra capabilitati de testare puternice care vor permite testarea parametrica si functionala a statiilor de baza 5G.”

Keysight si Samsung au luat decizia de a se alinia astfel incat sa poata realiza testarea statiilor de baza 5G si construirea unui ecosistem de produse interoperabile.

„Suntem bucurosi sa lucram impreuna cu Keysight”, a spus Wonil Roh, Vice President and Head of the Technology Strategy Group, Network Business, Samsung Electronics. „Lider global in materie de testare si masurare, Keysight a livrat o solutie de testare completa end-to-end 5G NR care indeplineste cerintele noastre si are flexibilitatea necesara de a adresa diverse configuratii si scenarii de testare.”

Prin combinarea portofoliului cuprinzator de produse al Samsung cu expertiza Keysight in materie de masurare, simulare si analiza de protocoale, cele doua companii accelereaza dezvoltarea si implementarea retelelor 5G.

„Noua noastra solutie de emulare a dispozitivelor clientilor (UE) reflecta sinergia perfecta obtinuta in urma recentei achizitii a companiei Ixia”, a spus Giampaolo Tardioli, Vice President, Network Access unit, Keysight. „Aceasta solutie combina experienta de leader in domeniul masuratorilor RF a Keysight si cel mai bun framework de emulare a dispozitivelor clientilor de la Ixia, intr-o solutie completa de gestionare a unei game variate de configuratii 5G.”

Despre Ixia

Ixia, a Keysight Business (NYSE:KEYS), ofera servicii de testare, vizibilitate si securitate pentru imbunatatirea retelelor si mediilor cloud pentru companii, furnizori de servicii si producatori de echipamente de retea. Ixia le faciliteaza companiilor crearea de medii sigure in care sa opereze, sa se dezvolte si sa lanseze noi produse si servicii. Clienti din intreaga lume se bazeaza pe Ixia pentru a-si verifica arhitecturile, a-si optimiza performanta si asigura protectie pentru retelele si mediile cloud in care sunt active. Afla mai multe pe www.ixiacom.com.

Despre Keysight Technologies

Keysight Technologies este una dintre cele mai mari companii de tehnologie din lume, o companie care isi ajuta clientii din domeniul ingineriei, companiile si furnizorii de servicii sa optimizeze retelele si sa lanseze produse electronice pe piata mai rapid si la costuri scazute. Solutiile Keysight se duc acolo unde se duce si semnalul electronic, de la simulari de design la validarea prototipurilor si teste de fabricare, pana la optimizare in retele si medii cloud. Clientii sai provin din toate segmentele ecosistemului mondial de comunicatii, din industriile de aeronautica, aparare, auto, energie, productie de semiconductori si produse electronice pentru utilizatorii finali. In anul fiscal 2017, veniturile Keysight au fost in valoare de 3,2 miliarde de dolari. In aprilie 2017, Keysight a achizitionat Ixia, una dintre cele mai importante companii din zona de testare, vizibilitate si securitate a retelelor. Mai multe informatii sunt disponibile pe www.keysight.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *