4 afectiuni medicale pe care le poti trata cu ajutorul unui vibrator

 

Putini stiu ca ceea ce ei privesc cu cea mai mare reticenta posibila pe lumea asta, cum este cazul acestor jucarii sexuale, au fost si sunt in continuare de fapt cheia tratarii si a prevenirii unor afectiuni medicale. Totul a inceput prin inventarea primului vibrator care avea rolul de a relaxa corpul si de a-l destinde/trata in fata celor mai dificile traume. Cu timpul au aparut tot felul de jucarii sexuale care s-au transformat in cele mai bune prietene ale femeilor, dar si ale cuplurilor. Aceste jucarii sunt prezente in zilele noastre in zeci de magazine din tara si din afara, dar ele pot fi achizitionate si prin intermediul sex shop online, sigur, rapid si in perfecta discretie.

In articolul de astazi vom vorbi care sunt avantajele principale ale utilizarii de vibratoare lovense si fel si fel de jucarii sexuale, dar cel mai important, vom centraliza si cele mai des intalnite 5 afectiuni medicale pe care le poti preveni si/sau trata prin utilizarea lor.

4 afectiuni medicale pe care le poti trata cu ajutorul unui vibrator

  1. Nivelul ridicat de hormoni

O prima afectiune extrem de importanta este nivelul crescut de hormoni, cel care poate duce la aparitia celorlalte boli mentionate in acest material, cat si la aparitia acneei, frecventa in special in cazul tinerilor. O viata sexuala implinita chiar si in lipsa unui partener duce la reglarea hormonala si la mentinerea unui tonus fizic si psihic echilibrat.

  1. Depresia si anxietatea

Un nivel ridicat de hormoni poate produce in permanenta o stare necontenita de agitatie. Astfel, vibratorul inlatura tensiunile musculare, oferind satisfactie si placere, ceea ce reduce in mod automat sansele ca o persoana sa fie predispusa la depresie si/sau anxietate.

  1. Stresul

Multiplele sarcini de peste zi ne pot ingreuna viata chiar si in momentele de relaxare. Astfel, implinindu-ne sexual putem elimina acumularea stresului si aparitia afectiunilor medicale pe acest fond.

  1. Bolile cardiovasculare

Stresul, oboseala si activitatea exagerata pot duce la aparitia bolilor cardiovasculare. Bucura-te te senzatiile pe care ti le ofera un vibrator si concentreaza-te pe implinire. Asta te va ajuta sa fii o persoana mai pozitiva, mai echilibrata si sa reduci astfel riscul acestei boli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *