Axis Communications anunta lansarea de recordere cu 192TB

axis-s12-closeup-2204-lo-en-US-362992

Axis Communications anunta lansarea seriei AXIS S12, care include patru servere de inregistrare dedicate aplicatiilor solicitante. Acestea dispun de componente de ultima generatie ce se adapteaza cu usurinta nevoilor specifice ale clientilor.

Noile modele sunt disponibile in varianta cu factor de forma de tip rack sau turn si ofera suport pentru aplicatii si functii de mare putere. Inregistratoarele fac parte din solutiile complete oferite de Axis si sunt preincarcate cu software-ul preconfigurat si licentele aferente aplicatiei AXIS Camera Station. In plus, aceste servere de inregistrare dispun de un nivel inalt de scalabilitate si multiple configuratii RAID, oferind un spatiu de stocare flexibil cu extindere facila si redundanta bazata pe cerintele specifice.
Caracteristicile principale includ:

  • O solutie scalabila si puternica;
  • Capacitate de stocare de 16 TB pana la 192 TB;
  • Optiuni de stocare flexibile, inclusiv RAID;
  • Licente AXIS Camera Station incluse;
  • Suport extins si garantie pe 5 ani.

axis-s12-series-front-2204-lo-en-US-362993

Seria de dispozitive AXIS S12 este conceputa cu gandul la securitatea cibernetica si include platforma Trusted Platform Module (TPM) 2.0, care permite criptarea sistemului de operare si a inregistrarilor video stocate pe dispozitiv. Aceste solutii includ servicii precum Keep Your Hard Drive (Intretinerea unitatii de disc) si Next Business Day Onsite Support (Asistenta la fata locului in a doua zi lucratoare), precum si o garantie pe 5 ani.

Mai mult, cu ajutorul aplicatiei AXIS Recorder Toolbox se elimina problemele legate de instalare. Seria AXIS S12 va fi disponibila incepand din trimestrul al treilea al anului 2022.

Aflati mai multe despre:

Serverul de inregistrare de tip rackAXIS Camera Station S1232

Serverul de inregistrare de tip turn AXIS Camera Station S1232

Serverul de inregistrare de tip rack AXIS Camera Station S1264

Serverul de inregistrare de tip rack AXIS Camera Station S1296

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *